Een stationaire McHale 995LM wikkelaar op een zelfbouw pakken-laad-wikkel combinatie :D Onze loonwerker bouwde deze knappe creatie en kan zo telkens alleen aan de slag. Hij laad zelf de pakjes op en w

Mc Hale Wikkelaar

+3
MMaarten
Een stationaire McHale 995LM wikkelaar op een zelfbouw pakken-laad-wikkel combinatie 😃
Onze loonwerker bouwde deze knappe creatie en kan zo telkens alleen aan de slag. Hij laad zelf de pakjes op en wikkelt ze op de plaats waar ze worden opgeslaan.
Zeer handig en men moet weinig handen arbeid verrichten!

deoudedoos.be/

Reacties

GROENEDEERE
Zo te zien worden de pakjes dan wel per stuk gewikkeld of toch wel als bundel?
MMaarten
@GROENEDEERE Zoals in het filmpje te zien is, worden ze per pak gewikkeld. Hij kan de pakken naar zich toe laten komen door de lattenbodem van de oude mestkar. Hij moet ze enkel vastnemen en op de wikkelaar leggen.
De pakken worden op een plaat gelegd die op makkelijke hoogte hangt voor de persoon om de grond. Door ze van die hoogte te kunnen nemen valt het gewicht wel goed mee, veel beter dan dat je ze van op de grond moet tillen.
eicher4048driver

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc Hale Wikkelaar ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!