Na 39 jaar afscheid genomen van de Fendt 610. De laatste 10 jaar gebruikte we de trekker al bijna niet meer, alleen een beetje naar binnen en naar buiten rijden om hem draaiende te houden. Gekocht in

Fendt 610

+4
Fendt614LS
Na 39 jaar afscheid genomen van de Fendt 610. De laatste 10 jaar gebruikte we de trekker al bijna niet meer, alleen een beetje naar binnen en naar buiten rijden om hem draaiende te houden. Gekocht in 1983 en daarna vele jaren mee voor de opraapwagen en mestwagen gereden.

Reacties

+3
Gavrie Willemsen
Gaat hij naar een liefhebber?
+4
Fendt614LS
Ja, anders hadden we hem wel gehouden.
+2
Rondeutz06
Prachtige trekker, daar zal de nieuwe eigenaar content mee zijn.
+4
Fendt614LS
Ja een echte collectors item, ook een zoon van 14 die er helemaal gek van is.
+1
hummy
Ja mooie trekker. Herinner wel dat ik mengwagen om moest hangen op een zondag morgen in de winter, omdat hij de wagen niet aan de gang kreeg die zaterdags geladen was. Gelukkig was er de 70 06 die dat probleem oploste. Bier is koud ook beter.
+2
Chrisje
Heel mooi trekker nog, goeddat hij weer naar iemand gaat die hem weer gaat gebruiken.
GP733
Bekend gezicht op een bekende trekker!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 610 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!