Foto van een International 1256. Eindelijk, bijna klaar.. Foto is geplaatst door Mdbm op 28-01-2022 om 17:38:23, met 10 reacties.

International 1256

+5
Mdbm
Foto van een International 1256. Eindelijk, bijna klaar.

Reacties

+1
Klein Rot
Mooie trekker
johndeere 2650
Toch niet met andere amerikaan opgehaald😂
Mdbm
@johndeere 2650 Dat was pas transport in stijl geweest 😀 .De 5288 mag helaas nog niet op de baan. Eerst de elektriciteit nog in orde brengen en naar de schouwing.
+2
a3vandiejen
Die word schitterend.
+1
Mdbm
@a3vandiejen Ik hoop het. Het is nog steeds wachten op de turbo en het spruitstuk, maar verder zijn het nog maar wat details die moeten gebeuren.
a3vandiejen
@Mdbm Komt vast goed, komen de turbo en spruitstuk uit het buitenland?.
Mdbm
@a3vandiejen Voor mij het buitenland, maar voor u binnenland 😉. Hij zou ondertussen al in Nederland zijn, maar heeft even vastgezeten bij de douane. Dat is toch hetgeen de verkoper mij zegt tenminste. Deze week zou hij naar mij verzonden worden.
bart1455
Het wordt een mooie verzameling bij jou.👌😉
+1
Mdbm
@bart1455 Dank je, maar nu is het wel genoeg hoor. Je kan immers maar met 1 tegelijk rijden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1256 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!