Vandaag onze nieuwe Weidemann 2080 LP opgehaald.Een nieuwe machine is altijd even wennen, maar ik heb er het volste vertrouwen in dat die zijn mannetje kan staan. We hebben eerst nog over een model gr

Weidemann onbekend

+2
New Kobelco
Vandaag onze nieuwe Weidemann 2080 LP opgehaald.Een nieuwe machine is altijd even wennen, maar ik heb er het volste vertrouwen in dat die zijn mannetje kan staan. We hebben eerst nog over een model groter getwijfeld maar zijn blij dat we voor deze gekozen hebben.

Reacties

Deutz fahr 5206
Zit daar een deutz blok in ?

Wat ga je er mee doen voor werkzaamheden ?
New Kobelco
@Deutz fahr 5206
Wij hebben boomkwekerij, doen tuinaanleg en maken zwemvijvers. Eigenlijk gaat die een heel mooi leven tegemoet waarbij die alles moet doen. Grondwerk, bouw en tuinmaterialen verzetten.
dennisbouter
Mooi ding, hoeveel tons is deze?
New Kobelco
Towaberg
Mooie aankoop 👌
caseboy
Veel plezier met je nieuwe aanwinst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Weidemann onbekend ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!