Foto van een Giant 452T stormschade zagen. Foto is geplaatst door Yanmarthomas op 29-01-2022 om 19:04:30, met 19 reacties.

Giant 452T

661 foto's van @Yanmarthomas

+1
Yanmarthomas
Foto van een Giant 452T stormschade zagen

Reacties

wim-same
@Yanmarthomas Wanneer heb het bij jullie dan zo gestormd ?
+3
john deere 7810
@wim-same

bij ons valt er ook altijd veel onder stormschade 😬
wim-same
@john deere 7810 Ha ha, vallen bomen, die toch naar de kachel moeten, ook onder stormschade ?
+4
jehan
Hier ook na een storm zie je soms bomen omliggen die wel heel netjes afgebroken zijn of liggen tegen de wind in bijvoorbeeld @john deere 7810
wim-same
@jehan Maar.......De Verzekering dekt de "schade".
+2
john deere 7810
@wim-same

meestal heeft de verzekering vrij op het moment dat het dan "stormt" en is er al genoeg verdiend zonder verzekering 😅
wim-same
@john deere 7810 Maar zo kan je wel lekker goedkoop de kachel laten branden. ha ha
+2
jehan
@wim-same wij hebben meegemaakt dat de verzekering iets niet betaalde ..man had boom iets ingezaagd en ging snacht met storm op zn schuurtje ..verzekering kwam kijken en zag heel duidelijk dat er ingezaagd was ..wij moesten boom opruimen en we stonden er bij te lachen ..hoe die man ingezaagd had ..kats an de verkeerde kant ..
+3
casejxu
@jehan of de schutting even een extra duwtje geven. Dat werkt ook altijd🤣
Yanmarthomas
@wim-same vandaag.
+1
wim-same
@Yanmarthomas O.K. Wel plaatselijk geweest dan.
+3
Yanmarthomas
@wim-same geen idee. Ik werk in de boomverzorging vandaag veel meldingen gehad van stormschades hele dag bezig geweest. En toen ik thuis kwam lag deze kastanje plat
@wim-same hier in salland waait het ook best windkracht 5
+1
Fast Eddy
@wim-same

Langs de Waddenzee en Noord Nederland is het aardig te keer gegaan gisterenmiddag en avond. Bij Rolde in de buurt is een hele achtergevel van een boerderij eruit gewaaid.
+1
langeslagdiesel
@Fast Eddy hier Max windkracht 7 A 8 gister west noord/west. Niks bijzonders hoor. Daar gaan de dakpannen niet van klapperen. Beetje oud hout wat uit de bomen waait. Verder niks aan de hand. We zijn wel wat gewend aan de kust.
Fast Eddy

(klik om te vergroten)

Deze boom was gescheurd en dreigde op de school te vallen.

(klik om te vergroten)

Hier het bovenaanzicht nadat we de kop en zijtakken er af hadden gezaagd.
langeslagdiesel
@Fast Eddy zit die boom nou vol met Hedera? Als deze boom hier zou staan denk ik dat hij het niet heel lang vol houd. De wind kan er niet door. Weinig tot geen zwaar hout bovenin. Allemaal springers. Die waait hier zo leeg of ligt met windkracht 9 om. De zaag er in is inderdaad het verstandigste.
Fast Eddy
@langeslagdiesel

Goed gezien. De boom was al een hoofdpijn dossier geworden. De school wilde hem graag snoeien om meer licht op de zonnepanelen te krijgen. Maarde gemeente gaf daar geen toestemming voor. Nu moet de gemeente hem alsnog omzagen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Giant 452T ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!