Foto van een Weidemann 1240, bezig met uitmesten.. Foto is geplaatst door wiegehts op 18-07-2008 om 19:28:48, met 13 reacties.

Weidemann 1230

wiegehts
Foto van een Weidemann 1240, bezig met uitmesten.

Reacties

me
Voor jezelf gekocht ofzo ?
me
Mooi werken zo .. alleen een klem is iig wel aan te raden 😄
wiegehts
Nee gebruik ik zo van de baas maar leek me zelf oo wel wat zo'n ding verekte makkelijk. inderdaad klemeteje dr op was wel mooier. maar is te klein om in fatsoenlijke kippers te kiepen gaat nu ook op de mestplaat maar goed moet je in de winter wel weer kraan of verreiker bi jhebben
wiegehts
Toch leek me zelf zo'n shovel wel ideaal als je kijkt wat ik dr vandaag allemaalwel niet met doane heb
me
Dat geloof ik graag .. ik geloofde eerst ook niet zo in en daarom gingen we opzoek naar frontlader .. Achteraf voor minishovel gekozen en doet net zoveel als onze 2 trekkers samen ! Heb trouwens mooie 3 schaar ploeg op kop getikt .. zoiets zocht jij ook nog .. zijn er zat te koop op dit moment 😄
wiegehts
Haha klopt ik heb gezien nog nette ploeg zo gezien. tja shoveltje hek nou via werk maar zelf is nog wel makkelijker
me
Kosten ook bult geld maar houden wel goed waarde .. daarom hebben we ook giantje gekocht zijn net wat goedkoper en wat sterker en met snelwissel die de schaffers niet hebben.
onze het nu 600 uur 😄
wiegehts
Netjes ja schaffers hebben niet een echt ideaal wissel systeem dat hek al vaker zien
me
Tevens gene waar ik op werk het stuk minder vermogen op de wielen .. wel net wat precieser vlak stellen op de eenhendelbediening .. weidemann heeft ook dochtermerken die het zelfde types leveren zonder aanpassingen .. om eerst te proberen voordta er weidemann op staat .. die zijn Duidelijk voordeliger 😃 !
wiegehts
Ja ckerz mij oo al zat opgevallen
me
Toenertijd ook goed de tijd voor genomen met wat voor formaat en welk merk en type enzv neem je 😄 .. Flink in verdiept ben na 1 1/2 jaar nog steeds over op de hoogte 😃 !
wiegehts
Hmm tja zo'n wm 1240 is wel mooi maar zou er groter vooral bredere banden onder willen hebben

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Weidemann 1230 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!