Foto van een Atlas 140W. Vanmiddag in de buurt een omgewaaide boom naar beneden gehaald.  Hing met de top in een andere boom.  Met de mogelijk komende storm van morgen  zou hij door het dak van een wo

Atlas 140W

+9
Wimariete
Foto van een Atlas 140W. Vanmiddag in de buurt een omgewaaide boom naar beneden gehaald. Hing met de top in een andere boom. Met de mogelijk komende storm van morgen zou hij door het dak van een woning vallen. Dus Vanmiddag maar even opgeruimd. Beter voorkomen dan genezen.

Reacties

+2
CoenNijenhuis
@Wimariete Voorkomen is beter als genezen.., ik ben benieuwd wat we morgen daadwerkelijk gaan merken van de voorspelde storm.
+2
Towaberg
Top , op zondag 👍
+4
a3vandiejen
Mooi dat het zo kan, ben ook benieuwd hoe het morgen te keer gaat.. moet naar oud beijerland. Als het echt te hard waait kunnen we niet lijmen.
+2
Towaberg
@a3vandiejen daar ga ik in de paasvakantie naar toe!
+2
wim-same
@Towaberg Dan ben je al redelijk in de buurt.
+2
a3vandiejen
@Towaberg Leuk, dan ben je met 40 minuten in Oudewater. Is dan 55 km.😃🙈👌
+7
Fendt926Driver
Ik krijg altijd de griezels van die bomen zo opruimen.
Iets tillen wat niet gaat laat je wel liggen.
Maar iets zakken laten wat je niet tillen kon ga je vierkant achteraan.
2 keer een billen knijp moment mee gemaakt in mijn leven.
Ben er wel stukken voorzichtiger in geworden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Atlas 140W ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!