Foto van een John Deere 6155R. Foto is geplaatst door StijnTheDeereDriver op 30-01-2022 om 16:35:07, met 10 reacties.

John Deere 6155R

+1
Foto van een John Deere 6155R

Reacties

Rene schut
Leuke foto maar dit gaat niet werken ivm draairichting kopeg.
roscho
Quote Reactie van @Rene schut:
ivm draairichting kopeg

Sowieso lijkt het me niet verstandig om eerst de drukrol te hebben en daarna de loswerkende kopeg.
Maar ik denk dat het helemaal niet de bedoeling is dat het zo gaat werken, dit lijkt me een showroom waar een handelaar wil laten zien wat hij te koop heeft.
@roscho Is inderdaad showroom model MAAR wat als je de diepte instelt met de rol, JD lift op enkelwerkend, de tanden stekend zet en de niveleerbalk "achter/links" de rotoreg hangt, moet lukken toch?
roscho
@StijnTheDeereDriver Dan nog rijd je sporen in het juist losgewerkte land. Dan liever de kopeg achter de trekker en de zaaimachine daar achter of bovenop. Paar sporenwissers voor de kopeg en het wordt helemaal perfect.
+2
JD 6430 The Best
@roscho Bij ons op de klei wordt er best vaak een kopeg voorop gebruikt, en dan achterop nog een kopeg of frees. De frontkopeg zorgt dan ondanks dat je weer sporen rijdt wel voor veek extra verkruimeling.
JD3010
@roscho Die kopeg hangt er toch al achter....
+2
stannetje96
@roscho je kan wel merken dat je zand gewend bent
roscho
Quote Reactie van @stannetje96:
zand gewend

Dat klopt, zware klei hebben we hier bijna niet, of het moet vlak bij de beken zijn. Wel van die blauwe keileem, die komt boven als je meer dan een meter diep graaft.
Wimariete
Ik zie op de achtergrond nog een cararo in JD kleuren . Dat is ongeveer de zelfde als mijn Eicher.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6155R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!