Foto van een Landbouw miniaturen 1:50 Terex TA40 en TA35 van B.C. van der Vis uit Alphen aan den Rijn. Alles voor de knik is zelfbouw, op de kale cabine na, dat is 3D print, zo ook de banden van de TA

Landbouw miniaturen 1:50 Meerdere

+6
chris33
Foto van een Landbouw miniaturen 1:50 Terex TA40 en TA35 van B.C. van der Vis uit Alphen aan den Rijn. Alles voor de knik is zelfbouw, op de kale cabine na, dat is 3D print, zo ook de banden van de TA35ers. Drie stuks achterzijde zijn verbouwd van de TA40 gen7 van NZG, de andere drie zijn zelfbouw bakken op een onderstel van de volvo A35 van Joal. Ontzettend veel werk geweest, maar het is een pracht rijtje geworden. Ondertussen druk met een volgende rij dumpers.

Reacties

+4
erik9831
Zoals altijd... Top 👍
+4
bob de bouwer
Prachtig mooi
+3
Ford6000
Mooi gedaan
+2
a3vandiejen
Heel mooi, en dat je ook de complete vloot maakt vind ik ook bijzonder.
+1
wim-same
@a3vandiejen Maar ik denk dat de vloot van B.C. van der Vis niet zo groot meer is.
+2
chris33
@wim-same Nee klopt er is een hoop weg. Daarom is het lastig om sommige dingen van de foto af na te bouwen. Van de zomer Berto gebeld met de vraag om een dumper op te komen meten. Ik wilde al dik 20 eens bij de machines kijken. En de grote baas zelf had ik ook nooit ontmoet. Dus dat kwam wel mooi uit. Krijg ik vanmiddag ter oren dat Berto gisteren avond (dinsdag avond) overleden is. Dat is dan toch wel even vreemd. Ben blij dat ik toen geweest was.
Albert Peters
@chris33 daar schrik ik van
chris33
@Albert Peters Ja ik ook wel, heel triest.
wim-same
@chris33 Gecondoleerd. Dar sta ik toch even over te kijken. Wij hadden het toevallig vandaag op het werk nog over Berto. Hoe oud was hij ?
+1
Albert Peters
@wim-same dat staat op bouwmachines van toen Zal even kijken
+1
Albert Peters
@wim-same ik denk ong 78 jaar oud Het stond op de website maar die is op bouwmach niet te openen
Albert Peters
@wim-same als ik zoek op google word ik op entreding gebracht maar nier bij v d Vis
+1
chris33
@Albert Peters 78 kan wel kloppen, dat hoorde ik pas ook., maar zeker weet ik het niet. Op entrading kom je gelijk op EMCH uit, het bedrijf jonge Berto. Hij was ziek, maar wat hij precies had en hoe lang al geen idee.
wim-same
@chris33 EMCH. is dat met de bagger schepen ?
+1
chris33
@wim-same Berto is wel uitvoerder op een baggerboot, ponton met kraan erop. Het ponton is van v Herik en was voorheen van BC v/d Vis. Wat ik ervan begrepen heb verhuurd hij zich als uitvoerder en heeft hij de leiding op dat ponton.
chris33
@Albert Peters De website van BC v/d Vis zelf is niet meer in de lucht.
+2
chris33
@wim-same Ja tis toch even schrikken, komt altijd onverwacht.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Landbouw miniaturen 1:50 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!