Woensdag een dagje aan het grondrijden geweest voor langs de sleufsilo's, zaterdag een rij bomen gekapt die achter de sleufsilo's stonden nu die weg zijn willen we het zo maken dat de loonwerker over

Massey Ferguson 6465 Dyna-6

Marcsteffens6265
Woensdag een dagje aan het grondrijden geweest voor langs de sleufsilo's, zaterdag een rij bomen gekapt die achter de sleufsilo's stonden nu die weg zijn willen we het zo maken dat de loonwerker over de bult heen kan met kuilen ipv. Achterwaarts opkuilen.

Reacties

+2
2850Johndeere6R
Dat hebben wij 5 jaar terug gedaan. En dat gaat je heel goed bevallen
+1
rickboer blija
Hoe gaat het nu met deze trekker? Mag hij blijven?
Marcsteffens6265
@rickboer blija jazeker, al sinds juli ong. Vandaag net weggebracht voor grote beurt en nog een paar andere kleine dingen.
rickboer blija
Quote Reactie van @Marcsteffens6265 :
al sinds juli ong.

Was toch eerst huren en dan mogelijk later kopen? Mooi dat hij goed bevalt
Marcsteffens6265
@rickboer blija ja klopt was ook de bedoeling, hebben toch besloten om te kopen, wel afbetalen in termijnen dan. Dit leek ons de beste optie qua verzekering enz.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6465 Dyna-6 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!