Foto van een Fendt Katana 650 (hakselaar) Werktuigendagen oudenaarde 2021. Foto is geplaatst door collin ihfan op 06-02-2022 om 17:33:08, met 10 reacties.

Geen

+1
collin ihfan
Foto van een Fendt Katana 650 (hakselaar) Werktuigendagen oudenaarde 2021

Reacties

+1
Henkkouters
Je ziet ze zelden….

Iemand ervaring mee ?
radium45
@Henkkouters Ik denk dat er al gewoon keus genoeg is uit goede hakselaars. Je koopt of een Claas, of een JD en sommigen kopen een New Holland.
Henkkouters
@radium45 Meen dat Claas koploper is en gevolgd word door new Holland
radium45
@Henkkouters kan zijn, hier in de regio is alles bijna Claas.
Henkkouters
@radium45 vooral dealer afhankelijk denk ik
radium45
@Henkkouters nee niet helemaal. Claas is wel een beetje marktleider hier ondanks dat er wel JD dealers zitten.
+1
catfan55
@radium45 Claas is wereldwijd markt leider met een ruime marge (als ik me goed herinner 45% marktaandeel in 2018, maar ik kan het mis hebben) deere is 2, new Holland 3 en dan is de ongeveer 10% die er over blijft voor Krone met een enkele Katana hier en daar.

Ondanks de Claas de marktleider is loopt John deere wel in de laatste jaren om 2 hoofd redenen, 1: betere dealers in de breedste zin van wat woord, after sales support, monteurs en parts availability etc etc. En 2, deere finance. Scherpere financiering dan andere merken aanbieden.

Kortom, claas maakt een sublieme hakselaar maar na de aankoop valt het soms tegen in de after sales support. Wat erg jammer is. Een aantal grote loonwerkers in noord Amerika zijn om die reden weer naar deere gegaan. Niet om een betere machine maar om een betere dealer. Robinson farms als voorbeeld
TTolner
@Henkkouters Zijn wel taaie hakselaars, kunnen goed gras vreten wanneer goed afgesteld. De oude met Mercedes V8 zijn naar mijn mening nog weer taaier dan de nieuwe Mercedes V6 motoren. Ze zijn van V8 naar V6 gegaan om aan emissie eisen te voldoen
steyrlanzboy
Mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Geen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!