Foto van een Hemos Multitrac op de landbouwrai begin jaren 90.. Foto is geplaatst door RVM op 06-02-2022 om 18:31:53, met 7 reacties.

Hemos Multitrac

+2
RVM
Foto van een Hemos Multitrac op de landbouwrai begin jaren 90.

Reacties

+1
radium45
Hemos was ook de bouwer van de Kaweco 3 wieler. Blijkbaar zag Kaweco daar toch niet zo heel veel in omdat ze nu alleen maar getrokken tanks en opbouwsystemen maken voor bijvoorbeeld de Claas Xerion.
Ford-NH_fan
Heeft deze ook maïs gehakseld?
Markzanderink
@Ford-NH_fan Ja dat klopt, hoofdzakelijk gebruikt voor mest uitrijden op grasland en bouwland. Daarnaast hebben wij hem gebruikt als extra hakselaar (naast een newholland FX) in combinatie met een Kemper maisbek.
Fendt926Driver
@Markzanderink ik wou net reageren. Die machine is verkocht met een mestopbouw naar loonbedrijf zanderink in beuningen (ov).
Ben jij van de loonbedrijf tak of de boeren tak van zanderink?
BuvaM

(klik om te vergroten)

Staat de 'geknikte' broer te koop?:
tractors-and-machinery.nl/item/623331/…

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hemos Multitrac ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!