Foto van een Case International 845 XL Plus ook nog even een sticker geplakt. Foto is geplaatst door steven-akker op 07-02-2022 om 20:04:02, met 20 reacties.

Case International 845 XL Plus

+3
steven-akker
Foto van een Case International 845 XL Plus ook nog even een sticker geplakt

Reacties

+9
KlaasM
De tekst vind ik prachtig. Maar die Jolink is me wel zo vreselijk tegen gevallen dat ik tegenwoordig snel de radio uit draai als ik hem hoor
+2
steven-akker
@KlaasM ben het opzich wel met je eens vindt dat iedereen het zelf moet weten maar de muziek blijf ik zeker luisteren en wat een ander doet moet ie zelf weten,iedereen is en blijft zelf baas in mijn ogen
+2
KlaasM
@steven-akker gelukkig wel!
de-wit
@KlaasM Hoezo tegengevallen?
+12
KlaasM
Hij reageerde nogal negatief op de boerenprotesten. Terwijl hij zich altijd profileerde als de frontman van de boeren.
En verder is hij behoorlijk links in zijn denken zoals je kan lezen in een paar interviews. iedereen mag van mij denken wat hij wil. Maar ik vind het een Judas.
Albert Peters
@KlaasM wat is er mis met links denken?
+6
KlaasM
@Albert Peters helemaal niks. Iedereen mag denken wat hij wil. Iedereen mag er ook wat van vinden. Ik vind wel wat van Links Nederland. Maar Bennie heeft z’n hele leven enorm stoer lopen doen en boerenmuziek gemaakt en daar z’n geld mee verdient. En nu blijkt hij D66 te stemmen. Bepaald geen boerenpartij. En dat staat me enorm tegen.
+2
JarnoDrenthe
@KlaasM Meneer Jolink zou toch bij uitstek de woede van de boeren moeten begrijpen. Ik luister tegenwoordig ook met een dubbel gevoel naar zijn muziek helaas...
+2
KlaasM
@JarnoDrenthe lijkt mij dus ook. Op het werk gaat de vinger onmiddellijk naar de mute knop als we hem horen
+1
de-wit
@KlaasM Je kunt dan nog voor de boeren zijn. Feit is dat er een wereld van verschil is tussen die boeren, je kunt het nooit voor allemaal goed doen
KlaasM
@de-wit dat zou kunnen. Maar het is gewoon een artiest die ontdekt heeft dat er een gat in de markt was met het zingen in het dialect.
+1
GerbertXL
Gaat de radio ook op mute als je marco borsato of michael jackson hoort? Persoon en muziek kun je gewoon scheiden. Dat bennie jolink een linkse hippie was heeft ie nooit een geheim van gemaakt.
KlaasM
@GerbertXL de meeste piraten draaien geen Borsato en al helemaal geen jackson.😁
+1
Johny power
@GerbertXL Pakken we een andere zender😉
roscho
Quote Reactie van @GerbertXL:
Persoon en muziek kun je gewoon scheiden.

Net als politiek en rechtspraak? Als een rechter de overheid veroordeelt, maakt de politiek snel een nieuwe wet.
GerbertXL
@roscho als je het perse wilt weten vind ik de overheid een kanker op de samenleving. Maar wat heeft dat ermee te maken.
+2
SJB533
Quote Reactie van @GerbertXL:
Gaat de radio ook op mute als je marco borsato of michael jackson hoort? Persoon en muziek kun je gewoon scheiden

Eens, maar Michael Jackson is vrijgesproken en het onderzoek naar Marco Borsato loopt nog. Wat Klaas, naar mijn mening terecht, aanstipt, is dat Jolink enerzijds op de barricades springt, maar anderzijds in zijn politieke voorkeur juist de boeren tegenwerkt, door D66 te stemmen. Zou je hypocriet kunnen noemen... Eerlijk gezegd wist ik dat niet, maar hij is me afgelopen zomer aardig tegen gevallen door een bepaalde post op FB. Die kan ik trouwens niet weervinden... 🤔
GerbertXL
@SJB533 iedereen is er vrij in te negeren wie hij wil, ik kan me het prima voorstellen. Maar als je dat punt doortrekt moet je iedere vvd stemmmer uit je kennissenkring verbannen en elk lto lid. Net wat je wil maar zo hou je bar weinig mensen over.
SJB533
@GerbertXL
Als ik toevallig een keer Normaal hoor, gaat de radio niet ineens uit hoor. Maar fan ben ik evenmin...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 845 XL Plus ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!