Foto van een John Deere 456 pers. Nieuwe uitdaging opgehaald vanavond. Pers is werkend weg gezet, maar maakt geluid bij de pickup aandrijving. Eens kijken of we het werkend krijgen en er baaltjes mee

John Deere Pers

+5
john deere 7810
Foto van een John Deere 456 pers. Nieuwe uitdaging opgehaald vanavond. Pers is werkend weg gezet, maar maakt geluid bij de pickup aandrijving. Eens kijken of we het werkend krijgen en er baaltjes mee kunnen gaan maken deze zomer. Tips zijn welkom 😜

Reacties

+2
johndeere 2650
Kennis van me doet veel van die john deere persen repareren.perst zelf ook nog mee
wim-same
@john deere 7810 toevallig toch niet gehaald in Zuid Holland ?
wim-same
@wim-same Een kennis van mij had ook zo'n pers, maar is helaas op te jonge leeftijd overleden.
+1
john deere 7810
@wim-same

nee stond dichterbij. postma heeft hem een stuk meegenomen naar mn werk. en van daaruit heb ik hem naar huis ghaald
+2
a3vandiejen
Mooie pers, succes met de nieuwe aanwinst.
+1
mdoornekamp
Mooie pers. Zijn wel goede machines. Pa rijdt nog met een 459. Maakt mooiere pakken dan de meeste concurrenten. Vooral met hooi.
+1
john deere 7810
@mdoornekamp

ja het moet ook wel wat zijn natuurlijk. als ik maar een paar baaltjes kan maken per uur heeft het geen nut. wordt nu al passen en meten met de tijd. maar als ik er tijd voor heb is het prima, en anders komt de loonwerker. eerst maar eens technisch in orde maken.
+1
Towaberg
Mooie pers, veel geluk ermee 👍
CVDriel
Afgelopen zomer ook met een 456A geperst. Deed het perfect.
radium45
@CVDriel Hebben wij hier ook gehad. Hoge capaciteits pers. Knopen als een malle. Nooit geen losse of het moest met het wisselen van een klos zijn dat de knoop niet fijn door de naald ging. Nadeel was dat je redelijk veel invoer moest hebben, anders kromme balen. Wij hadden dat bij die invoervork zo gemaakt dat wij de slag verstellen konden, meer of minder diep in het kanaal werken. In stro kon je hem lekker laten werken. Bolinder Munktell ervoor van krap 50 pk en genieten.
john deere 7810
@radium45

weet je het verschil zo met de gewone 456 of de A? of is het alleen de serie er na? kan er op internet nog weinig van vinden.
radium45
@john deere 7810 Nee ik heb werkelijk geen idee.
+1
mdoornekamp
@john deere 7810
Quote:
verschil 456A

Volgens mij iets nieuwer type. Beetje geüpdatet. En loopt waarschijnlijk iets meer slagen/min. Onze 459 draait bijna 100 slagen. Dat gaat wel bar hard. Dan is zo'n Welger maar een ouwe sok.
radium45
@mdoornekamp Wat ik kan ontdekken is waarschijnlijk de pick up een tand of wat breder. Aantal slagen zou ook kunnen. Nu kwam ik er weer achter hoe een slechte site JD heeft. Kun je niks op vinden over hun types kleine pakken persen. Of ze maken ze niet meer?
radium45
@Hurli356 Ah kijk. Ik zat op JD.com te loeren.
Maar dan nog een site van niks. Niks geen technische gegevens te vinden van die kleinpakpersen. Alleen de pakmaat en dat is het zo,n beetje.
mdoornekamp
@radium45 john deere is gestopt met kleine pakken persen. Kunnen nu nog wat leveren in licentie
radium45
@mdoornekamp Vermoeden had ik al.
Busclub
@mdoornekamp John Deere maakt weer nieuwe types kleine pakken persen ….
CVDriel
Nee weet ik ook niet. Heb die pers gebruikt.
+1
CVDriel
Werden in Frankrijk gemaakt.
Busclub
Ik pers ook met zo’n pers momenteel. Oa de pick up heb ik bij deze gereviseerd. Wat voor een bijgeluid heb je?
+1
john deere 7810
@Busclub

pickup is compleet gereviceerd nu. rollen lagen er uit. pers zou op tijd staan maar dat doet hij volgens mij nog niet. komt nog 1 lange baal uit en gaat nog door de breekbout bij het vliegwiel.
heb er nog geen tijd voor kunnen vinden om er weer mee bezig te gaan, verwacht over 2 weken er mee bezig te gaan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Pers ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!