Foto van een Fendt Meerdere, Zuidlaren 1993 of 1994?Enkele nu nog steeds bekende namen op het bord. Foto is geplaatst door RVM op 11-02-2022 om 20:41:03, met 8 reacties.

Fendt Meerdere

+2
RVM
Foto van een Fendt Meerdere, Zuidlaren 1993 of 1994?

Enkele nu nog steeds bekende namen op het bord

Reacties

+2
JarnoDrenthe
Ha geweldig mooi , ik heb de folders nog die ik bij deze stand geroofd heb.
+2
Fendt_favorit
Prachtig Rob.

Akkerbouwer Titulaer, na die 514 kocht hij de eerste 916 Vario, die vervolgens weer werd ingeruild voor de eerste 716, die weer werd omgestoken voor de eerste 818 Com2. Prachtige tijden. Zat op een prachtige plek in Grubbenvorst (Heierhoeve). Een plek die nu niet meer bestaat, want is volgestopt met distributiehallen etc…
RVM
@Fendt_favorit Jep 15 jaar geleden veel geweest in die hoek op percelen van een gewezen prei teler uit Grubbenvorst. Binnendoor van loonbedrijf v Enckevort over het spoor, richting het veilingterrein.
Fendt_favorit
@RVM idd. Daar rooide Maas altijd voor.
huub
Van Hal Voorst heeft nog steeds een 510C. De rest is allang weer weg.
Petter Nijensleek, ik weet nog dat ze die 514 nieuw hadden. Waren hele trekkers toendertijd
GerbertXL
Haverlag had altijd de nieuwste fendts ook, heeft ook een paar keer in de t&w gestaan daarom. Maar na 2 of 3 keer failliet was het toch over.
Wat er precies van over is genomen weet ik niet maar loonbedrijf bmww is er uit voortgekomen, wat weer deels eigendom van mestdistributeur mosterd en van de weg is. En dat zijn fijne mannen om mee zaken te doen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Fendt ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!