Foto van een John Deere 6175R. Wat mij betreft mag het wel weer beginnen! 😃. Foto is geplaatst door joozt op 13-02-2022 om 08:17:02, met 23 reacties.

John Deere 6175R

+1
joozt
Foto van een John Deere 6175R. Wat mij betreft mag het wel weer beginnen! 😃

Reacties

+2
2850Johndeere6R
Ik snap helemaal dat het van jou mag beginnen met zo'n prachtige combinatie 👌
+1
mdoornekamp
Dikke combi. Heb je ook top druk cilinder?
joozt
@mdoornekamp nee, wel een geveerde dissel en k80 koppeling. Qua rijcomfort mis je hem dus niet.
mdoornekamp
@joozt ok. Soms heb je frontgewichten dan wel nodig voor trekkracht en rijdt ook mooier op de weg. Maar trekker is zelf ook al aardig zwaar voor in het natte land nu
joozt
@mdoornekamp ja frontgewicht hebben we er altijd in met dit werk. Het moet hier nog wel een beetje opdrogen ja, maar we hebben ook altijd wel hoge zandstukken waar we snel aan de gang komen.
guus hiddink
Gewichtje voorin de hef en gaan !
+1
joozt
@guus hiddink ik hoefde de tank nu alleen even bij Reesink neer te zetten maar het gewichtje gaat er zeker in voordat we het land op gaan!
guus hiddink
@joozt kiek an ,supermooie combi is het ,jammer om smerig te maken
joozt
@guus hiddink Och, daar is ie voor he! 😬
B - W
Denk dat het van de meeste chauffeurs wel weer mag beginnen! Van mij ook wel, eerst effe alleen overdag, dan kan ik s’avonds nog wat in m’n huis rommelen 😂😛
+2
joozt
@B - W Haha ja precies. Maar als het dan mooi helder zonnig weer is en de temperatuur loopt wat op begint het toch wel extra te kriebelen. Je bent nog aan het verbouwen?
+1
B - W
@joozt
Nu de regen weg blijft en de zon weer in je ogen prikt jeukt het zeker wel weer ja, heerlijk altijd als het weer iets bij draait naar het voorjaar toe !! 🤙

Ik zou er niet te veel aan doen en er snel in gaan, maar dat is allebei niet gelukt😂
Maar gelukkig veel hulp gehad en wat dingen uitbesteed, de douche zijn ze aan het installeren nu, ik moet nog het een en ander schilderen, hier en daar wat plinten erop maken, allerlei kleine klusjes.
Spuiter voor de wanden komt ook binnenkort. En dan kunnen de meubels er in ✅
arjanvw
Ben bang dat deze mooie combi nog wel even in de schuur moet wachten voor het hertje kan gaan springen... Hier is het nog wel erg nat en de voorspellingen zijn nog niet echt gunstig..
joozt
@arjanvw ja voorlopig kunnen (en mogen) we het land nog niet op met deze combinatie inderdaad. Hebben ook geen haast! Komende week voorspellen ze vooral bij jullie in het noorden nog een flinke bak water hè 😔
arjanvw
@joozt klopt idd, wordt je niet vrolijk van. Maar je doet er ook niks aan. De mest is nog niet zo'n probleem, had wel graag de kunstmest op de tarwe gereden binnenkort. Dat wordt hem nog niet.
+1
joozt
@arjanvw dat snap ik want die begint al mooi te groeien hè? Hier kan ie de kunstmest tenminste wel gebruiken!
+1
arjanvw
@joozt wordt haast al wat geel..
joozt
@arjanvw hier vanavond toch de kunstmest erop gereden!
arjanvw
@joozt Mooi Werk! Hier is het daar nog te nat voor.
+1
joozt
@arjanvw ja begrijpelijk, hier ging het ook maar net op een paar plekken!
+1
JD 6110
Nog ff we setje spatlappen er aan om de tank wat langer schoon te houden 👏😁
joozt
@JD 6110 haha dat zou nog wel een keer een idee zijn ja!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6175R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!