Foto van een New Holland T 6070. Vandaag weer een stukje geploegd. Eerste klusje met de nieuwe gps die vorige week is opgebouwd. De vorige kast, van Trimble, stamt al uit 2007 ongeveer en moest nu ver

New Holland T 6070

+3
stannetje96
Foto van een New Holland T 6070. Vandaag weer een stukje geploegd. Eerste klusje met de nieuwe gps die vorige week is opgebouwd.

De vorige kast, van Trimble, stamt al uit 2007 ongeveer en moest nu vervangen worden omdat er alleen nog maar op een modem gereden kan worden. Ook had de kast al wat last van de ouderdom waardoor vernieuwing er al aan zat te komen. Nu hangt er een nieuwe gfx 750 van Trimble in en een nieuwe ploegbesturing van Agrometius. Alles werkt nu weer naar wens.

Reacties

+2
reinder-mf
Wat een grondje 🤩
Fendt-106
Wat had je voorheen? Trimble fm 1000?
En "alleen nog maar" op modem signaal.
Dat zag je als nadeel? Wat gebruik je nu?
Zelf best wat rtk trekkers opgebouwd/klaar gemaakt toen der tijd. Maar vrijwel alles op modem. Radio signaal werd steeds minder. Had wel mede te maken met de ondersteuning van cnh volgensmij...?
+1
stannetje96
@Fendt-106 de fmd hing er nog in. De ondersteuning van de palen is er af en daarom is het alleen nog maar mogelijk om met modem te rijden.
Fendt-106
Ohh je reed nog niet op modem met je oude scherm? Dan is het duidelijk haha.
Jaa stoppen met de ondersteuning van die "palen" radiosignaal is ook wat ik bedoelde. Zijn ze daar vanaf januari dit jaar mee gestopt?
stannetje96
@Fendt-106 klopt met die kast reed ik nog op radio signaal. Die ondersteuning is er als het goed is in januari af gegaan. Er moesten een hoop omgebouwd worden
+2
huub
In GPS begrippen is een systeem uit 2007 natuurlijk ook stokoud.
radium45
@huub gans plant systeem betekende dat toen hier.
SJB533
@radium45
GanzPflanzenSilage
radium45
@SJB533 Wij spreken geen duits hier.
huub
@radium45 ik spreek überhaupt maar één woord duits.
radium45
@huub En dat woord heeft met bier te maken?
huub
@radium45 het woord is: überhaupt.

Zo jammer dit 🤣🤣
JD3010
Ze zijn daar ook goed aan het bouwen.
stannetje96
@JD3010 dat is een test park. Die molens gaan om de haverklap weer om en dan komt er weer wat anders

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 6070 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!