Het was lang geleden en het is ook nog niet vaak gebeurt maar ik heb nog es een keertje een boek gelezen, er stonden naast foto's ook lettertjes in.best een aanrader dit Belgische boek over de geschie

Deutz F3M317

+4
stijn-de-bock
Het was lang geleden en het is ook nog niet vaak gebeurt maar ik heb nog es een keertje een boek gelezen, er stonden naast foto's ook lettertjes in.best een aanrader dit Belgische boek over de geschiedenis van de tractor in België. Met dank aan de eigenaar van dit boek @towaberg.

Reacties

+3
Kidd
Mooi boek ik heb 'm ook👍
+3
Towaberg
Graag gedaan, ik heb het zelf ook met veel plezier gelezen en er staat ook iemand in die ik ken, dat maakt het nog wat leuker. Als er nog kandidaten zijn om het te lezen, kan geregeld worden.
+2
steyrlanzboy
Mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz F3M317 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!