Foto van een Cass CVX 140 ff 25 ton aan rijplaten op gehaald. Foto is geplaatst door JD BORN 2 FARM op 17-02-2022 om 10:37:36, met 6 reacties.

Case IH CVX 140

+1
JD BORN 2 FARM
Foto van een Cass CVX 140 ff 25 ton aan rijplaten op gehaald

Reacties

rubenv
Mooie klusjes
in de bochte voel je de dieplader
aardig druken denk
JD BORN 2 FARM
Geen last van. Optijd van het gas en daarna volgas de bocht in door. Als je te snel de bocht in gaat ben je denk ik verloren
MaxxuM4ever
@JD BORN 2 FARM precies zo heb ik het ook geleerd idd. En met een dubbelassige Dolly rijdt het en stuk beter heb ik wel eens gehoord.
JD BORN 2 FARM
@MaxxuM4ever een dubbele dolly drukt veel meer in de bochten dan een enkele. Je moet er gewoon voor zorgen dat je voor de bocht genoeg vertraagd hebt zodat je in de bocht volgas kan geven. Je moet de vracht de bocht door trekken en niet andersom
+4
JD BORN 2 FARM
En brullen dat ie deed toen het ff omhoog ging bij de kruising. Hij kroop er over mee 170 pk

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH CVX 140 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!