Foto van een New Holland T 4.100V, klaar voor aflevering.. Foto is geplaatst door nhmonteur op 17-02-2022 om 23:10:43, met 11 reacties.

New Holland T 4.100

nhmonteur
Foto van een New Holland T 4.100V, klaar voor aflevering.

Reacties

steyrlanzboy
Mooi
New Kobelco
Waar gaat hij voor gebruikt worden?
nhmonteur
@New Kobelco gaat gebruikt worden in de fruitteelt.
RVM
Inmiddels zijn deze wel mooier dan de nieuwste Fendtjes 🤢
nhmonteur
@RVM Dit is eigenlijk al het oude model. Voor een tijdje terug is het nieuwe smalspoor model van New Holland gepresenteerd. Nou dan zie ik toch liever de nieuwe Fendt.
Ik vind het nieuwe model echt spuuglelijk. En helaas nog steeds niet met een cvt transmissie beschikbaar.
RVM
@nhmonteur haha heb m even opgezocht, maar die komt in de richting van de Fendt ja. Ik vind de Fendt echt nergens op lijken, gelukkig hebben we sinds vorig jaar een nieuwe, dus wij kunnen vooruit voorlopig.
New Kobelco
@nhmonteur
Zoveel is die toch niet verandert ? Of heb ik het fout.
nhmonteur
@New Kobelco ik vind de motorkap niet echt geslaagd

(klik om te vergroten)

+1
ken-adams
@nhmonteur Afgekeken van Solis 😄
New Kobelco
@nhmonteur
Oei, ik begrijp het 🙈. Op nh.com staat vorige nog. Wel een afknapper ja. Maar de prijs gaat nog wel doorslaggevend zijn denk ik. Zijn de lever tijden van de smalsporen nog een beetje aanvaardbaar?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 4.100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!