Foto van onze John Deere 6145R Direct Drive met Rapide 580, inmiddels vervangen door een 6155R AP. Foto is geplaatst door eppie1986 op 22-02-2022 om 16:13:16, met 11 reacties.

John Deere 6145R

+2
eppie1986
Foto van onze John Deere 6145R Direct Drive met Rapide 580, inmiddels vervangen door een 6155R AP

Reacties

2850Johndeere6R
Met welke reden heb je deze ingeruild? Lijkt me nog een knappe trekker
+1
eppie1986
@2850Johndeere6R De Direct Drive transmissie beviel niet bij voorlader werkzaamheden. Daarom een Auto power er voor terug.
mdoornekamp
@eppie1986 direct drive is wel een beetje moeilijke bak. Lijkt heel mooi in theorie. Maar de meesten komen er van terug.
NH-Ford
@mdoornekamp En juiste dat hoor ik van meerdere kanten, bij meerdere merken met de 'dubbel koppeling' principe.
Op papier lijkt het mooi, en besparend, praktijk blijkt nog steeds anders...plus om de versie van de rode Franse nog maar te zwijgen..
+1
mdoornekamp
@NH-Ford mf heeft een powrshift en dan de 4 groepen met dubbele koppeling systeem. Zoiets . Dat vind ik (theoretisch) dan wel goed bedacht.
NH-Ford
@mdoornekamp Ja theoretisch.... praktijk heeft nog aardig wat finetunning nodig.
Maar na verloop van tijd met diverse software update's zal dat wel beter worden.
mdoornekamp
@NH-Ford ok ik heb zelf geen ervaring met mf.
hobbyboer
@NH-Ford in de auto bevalt het mij dan weer wel heel goed
eppie1986
@hobbyboer Ja gek genoeg werkt het in auto's dan weer wel. zoals DSG is top.
+1
mdoornekamp
@eppie1986 @hobbyboer bij de auto heeft de bak ook meer tijd tussen de versnellingen. Ik rij de auto met een Zf 8 traps bak. Dat is een ver door ontwikkelde conventionele automaat bak met koppel omvormer. Dat rijdt ook perfect. En duurzaam

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6145R en hebben de trefwoorden inkuilen en Opraapsnijwagens geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!