Niet mijn smaak, wel mooi uitgevoerd. Wat vinden we hiervan?. Foto is geplaatst door GerbertXL op 23-02-2022 om 13:00:34, met 41 reacties.

John Deere 6195R

357 foto's van @GerbertXL

+2
GerbertXL
Niet mijn smaak, wel mooi uitgevoerd.
Wat vinden we hiervan?

Reacties

+7
Ao140
Verschrikkelijk
valmet6400power
Ik vind persoonlijk een trekker zonder fronthef niet zo mooi en al helemaal niet als er dan zon blok gewichten in hangen.

Voor de rest ziet hij er strak uit!
+11
rubenv
Ieder zijn ding
maar ik ben echt geen fan van zwarte velgen
+3
2850Johndeere6R
Zonde van zo'n prachtige trekker
+2
@2850Johndeere6R precies, die R series zijn hele mooie trekkers om te zien (geen werkervaring mee) maar zo is zo'n trekker compleet verziekt
+1
JD 6110
@2850Johndeere6R het panorama dak met die led bar verpest al het uiterlijk. En een black edition sticker dat is zonder ook wel duidelijk 🙈
+11
Siete
Aangezien deze helemaal naar wens gemaakt is zo te zien, is er dus iemand die er heel erg naar uit kijkt om hier mee op pad. Misschien zit er wel een verhaal achter de keuzes. Heb zelf helemaal niet zoveel met het hele trekker pimp gebeuren, maar ach iedereen z'n meug toch? In de truckers wereld gebeurd het al jaren.
Je kunt er iig vanuit gaan dat de chauffeur zuinig zal zijn op zo'n unieke trekker. Dat is ook wat waard.
+5
a3vandiejen
@Siete Denk er ook zo over..
+2
BuvaM
Gordijntje maakt het niet mooier.
+4
mdoornekamp
Zwart is ook niet echt mijn ding. Die jd's kun je kleuren beter orgineel laten. Eerst de velgen maar eens omdraaien zodat ie wat breder/steviger staan. En altijd jammer van die smalle velgen voor bij jd. Band valt er flink overheen

Snap ook het nut niet zo van de
koplampen op de breedte lichten. Kunnen toch geen front werktuigen voor. En nu zijn die lampen geen led. Liever gewoon werklampen op die plek. Daar heb je veel wil van. Meer dan al die lampen op cabine dak. Reflecteert veel te veel op de motorkap
+3
Johny power
@mdoornekamp Vaak zitten er opties op een trekker om hem completer of mooier te maken, en daar betalen mensen al veel voor. Vind zulk soort lampen wel mooi staan op de knipperlichten!
+1
JD 6110
@mdoornekamp onder de knipper daar kan ook nog een lamp onder hangen 👌 . De hele dak rand vol had ik ook gewild.. beter iets teveel licht dan achteraf op knutselen
+2
Marcsteffens6265
Ik denk als je de stickers en de velgen origineel had gelaten had hij d'r nog niet zo gek uitgezien.
+1
JarnoDrenthe
Chromen onderdelen hadden er niet aan gemoeten, gordijnen ook niet , dan was het wel redelijk stijlvol geweest.
+1
RVM
Als dit je smaak is, en die trekker maakt 1500u per jaar, en is over 6 a 7 jaar weer weg, dan kan het. Anders zou ik het nooit doen, originele kleuren houden altijd hun waarde.
Basdeutz
Vind dat paronamic dak nie zo mooi
+2
mf 6150
Zal wel corona gehad hebben
+2
TTolner
Vind zwarte velgen altijd wel mooi staan, gordijntjes daarentegen zijn totaal niet mijn smaak.
+6
2850Johndeere6R
@TTolner Hier een oud stageloper roept met zo'n gordijntje altijd: Kijk daar heb je weer zo'n Marokkaanse tapijten handelaar 😂
+2
DANOONTJE POWERR
@2850Johndeere6R dat heb ik er ook vaak ongeveer over gezegd en dan te bedenken dat de types die erin rijden vaak de grootste mond hebben over buitenlanders 😜
+1
TTolner
@2850Johndeere6R haha die onthoud ik.
+1
JD 6110
@TTolner
Quote:

(klik om te vergroten)

Deze is '( bijvoorbeeld Van Huisman bv.) Met grijze sticker en zwarte velgen en geen panorama dak. De gele eind aandrijving had ook zwart moeten zijn maar zo vind ik hem toch wat netter
+1
2850Johndeere6R
@JD 6110 Huisman rijd wel met heel knappe spullen ja
+1
TTolner
@JD 6110 Die ziet er inderdaad mooi uit! vind dat model dak ook mooier.
+1
PieterA
Ik vind hem wel netjes zo👍. De gordijntjes hoeft voor mij niet, en over de ledstrip twijfel ik nog, voor de rest👌
+1
walker1
Gordijntjes in de cabine is bij mij sowieso al -10. Komt zeker zo'n wannabee trucker op als chauffeur?
Verder gewoon jammer om er zo'n kermisattractie van te maken. Zit er ook ergens een suikerspin apparaat in?
+3
DualPower
Een trekker personaliseren is mooi, wij hebben bijv. bij onze trekkers een ketting voorop hangen wat ik zelf mooi vind staan.
Maar dit is gewoon kitscherig en overbodig, vooral dat gordijn. Zwarte velgen is bij sommige trekkers wel mooi maar niet bij een JD.

Dat gezegd hebbende; ik hoop dat de eigenaar niet meeleest gezien de reacties hier 🙈
+4
roscho
Een JD hoort koolzaadkleuren te hebben. Het groen lijkt me te donker en die zwarte velgen vind ik verschrikkelijk. Verder zou je bij dat gordijntje nog kunnen stellen dat het werkt als een zonnescherm, maar op zo'n trekker zal vast een fatsoenlijke rolhor zitten. Ik vind alles wat het uitzicht belemmert en niet noodzakelijk is slecht. Dus geen gordijnen vóór of stickers op het glas.
Als deze met 50 km/h over de weg snort, kunnen de beide luchthoorns op het dak flink wat vliegen en regen vangen. Dat zal de levensduur niet ten goede komen.
Tsja, je vroeg wat we ervan vonden.😉
rubenv
@roscho de R's waar ik mee gerden heb hadden ammel nog een zonneklep van net 30cm breed 😅
mdoornekamp
@rubenv
Quote:
zonne klep van 30 cm breed

Bijna alle R series hebben een fatsoenlijke rol hor.
rubenv
@mdoornekamp waren wel de eerste nog met de oude armleuning
hobbyboer
Quote Reactie van @mdoornekamp:
Bijna alle R series hebben een fatsoenlijke rol hor.

Voor en achter, daar kan ik wel aan wennen 😊
+1
mdoornekamp
@hobbyboer ja voor en achter is volgens mij nu standaard. Is ook wel nodig met zoveel glas in dat hok.
bartjuh
@mdoornekamp 6215r had ook maar smal ding. De ouwere 6170r had wel rol. Dus zal wel optie zijn dan
+5
GerbertXL
@roscho klopt, ik was benieuwd naar de reacties, en als je daar om vraagt moet je niet gaan zeuren als mensen het niet mooi vinden.
Ik vind dat @Siete het heel goed verwoord.
Een beetje jammer dat een enkeling meent aannames te moeten maken over het persoon die dit bedenkt maar dat is winst voor iedereen hier, dan weten we wie niet serieus hoeft worden genomen.
Mijn tip voor iedereen die z'n trekker wil personaliseren: schijt aan een ander, doe wat je zelf mooi vind.
Johny power
Er zijn genoeg mensen die er een mening over hebben of dat ze hem zo echt niet mooi vinden. Maar ondertussen heeft ie toch 30 duimpjes. Dus meningen verschillen blijkbaar😅😜
+1
roscho
@Johny power Mooi en lelijk kun je niet afmeten, het is puur persoonlijk. Je kunt wel oordelen of iets praktisch of degelijk is, dat is gewoon af te meten aan de gebruiksmogelijkheden en het aantal (en de ernst van de) mankementen. Eigenlijk vind ik dat laatste veel belangrijker, maar juist daarover heb ik geen mening omdat ik geen JD's ken.
Johny power
@roscho Das helemaal waar, hoe meer opties hoe meer er ook kapot kan gaan. Gelukkig mag iedereen zelf weten wat hij doet met zo een trekker bijvoorbeeld. En als diegene er blij mee is is het helemaal goed.
Johny power
Even zomaar een vraagje. Aangezien hier een paar mensen met verstand van John Deere trekkers zitten. Weet iemand de turbo druk van een John Deere 6430?
RVM
Ik denk hij staat alweer te koop, maar net ff anders

marktplaats.nl/v/zakelijke-goederen/…

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6195R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!