Foto van een Fendt 411 vandaag maar een poging wagen 🚣. Foto is geplaatst door nhrijder op 25-02-2022 om 13:38:46, met 9 reacties.

Fendt 411

+2
nhrijder
Foto van een Fendt 411 vandaag maar een poging wagen 🚣

Reacties

johndeere6230
Omdat het moet? Of omdat het kan? Scheelt een hoop dat er zo'n pakket gras op staat denk ik og niet?
nhrijder
@johndeere6230 omdat mijn werkgever geen geduld heeft eigenlijk 😬

Het loopt er net aan overheen ik weet eigenlijk niet of een pak gras daar bij helpt
johndeere6230
@nhrijder

Oohh haha, dat kan ook natuurlijk

@Terwisscha

Mijn ervaring/ idee is altijd dat je op de weides met veel gras beter kunt rijden dan waar weinig staat, dan rij je als ware over het gras heen zeg maar. Hoe het onder in de bodem is verder durf ik niet te zeggen
Terwisscha
@johndeere6230 Hier zijn de stukken waar het minste gras staat verreweg het droogst. Maar dat kan natuurlijk per regio/grondsoort verschillen. Maar jou redenatie zit ook wel wat in.
johndeere6230
@Terwisscha

Ze zijn wellicht het droogste ja, maar berijdbaarheid kan het nog wel eens tegenvallen. Dat is mijn ervaring in ieder geval, kan grondsoort wellicht een rol in spelen
Terwisscha
@johndeere6230 berijdbaarheid valt nog steeds erg tegen, ondanks een paar goed drogende dagen. Maar haastige spoed is zelden goed, dus nog maar even wachten.
+1
johndeere6230
@Terwisscha

Helaas wel ja, staat nog hoop water overal op het land. Over een weekje nog maar weer eens kijken denk ik
+1
Terwisscha
@johndeere6230 denk dat een pak gras juist tegen werkt. Dat vangt de wind af, waardoor de bodem minder snel droogt, lijkt mij.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 411 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!