Greppelfrezen met een Deutz DX ...Dit beeld van iets te ver af deze middag is vooral een eerbetoon aan de geschiedenis die in december, hier op TF, zo mooi in beeld gebracht en beschreven is.https://w

Deutz Onbekend

+4
BuvaM
Greppelfrezen met een Deutz DX ...
Dit beeld van iets te ver af deze middag is vooral een eerbetoon aan de geschiedenis die in december, hier op TF, zo mooi in beeld gebracht en beschreven is.
tractorfan.nl/picture/1449720/…
Zodoende weet ik iets van greppels frezen. En lijkt mij dit een vermelding waard.
Sinds ik vroeger eens een DX 110 zag ben ik wel onder de indruk van die trekkers. Deze lijkt mij overigens iets kleiner en nieuwer, helaas weet ik er niet meer van.

Reacties

+3
bob de bouwer
Zijn inderdaad mooie trekkers.
Zeker jammer dat de foto niet helemaal scherp is.
Waar heb je deze DX gezien?
+2
BuvaM
@bob de bouwer Friesland, dichtbij Sneek.
+4
stijn-de-bock
Ik denk dat dit een 6.05 is,aan de lengte van de motorkap te zien is het een 6cilinder, 6.05 is de enige met deze motorkap en deze achterspatborden
+2
MRVNDT
@stijn-de-bock klopt 605
+1
WaterDeutzer
Quote Reactie van @stijn-de-bock:
Ik denk dat dit een 6.05

@MRVNDT : mee eens.
+2
BuvaM
Vanuit Iets ander gezichtspunt, even ver.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+2
WaterDeutzer
Is vooral een eerbetoon aan de geschiedenis die in december, hier op TF, zo mooi in beeld gebracht en beschreven is. @BuvaM : dank voor je compliment!
+1
WaterDeutzer
Met ook een Ridder frees.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Deutz ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!