Foto van een Kuhn Frees,   weet er iemand hoe deze 2 deksels eruit moeten?   Zit denk ik een borgring achter.  De as moet er zeker langs die kant uit.

Kuhn Frees

bert8210
Foto van een Kuhn Frees, weet er iemand hoe deze 2 deksels eruit moeten? Zit denk ik een borgring achter. De as moet er zeker langs die kant uit.

Reacties

Jan mf6465
Die gaan daar volgens mij niet uit zonder ze kapot te doen.
Koiter
Dan zijn blinddoppen, moeten naar buiten eruit, zijn onmogelijk heel eruit te krijgen. Ik sla vaak een schroevendraaier tussen de rand dop en het huis en wip hem er dan uit
bert8210
@Koiter bedankt, dacht al zoiets, maar keer vragen kan geen kwaad.
+2
Kramer U800
Draadeind erop lassen en een slagtrekker erop. Laterna draadeind afslijpen, blinddop vlakslijpen en je ziet er niks meer van.
+1
bert8210
@Kramer U800 is nog een beter idee idd, bedankt voor de tip!
bert8210
Behuizing moet leeg, het lager heeft in het gat datje daar ziet speling gekregen. Ga ik volgende week wegbrengen voor reparatie.
+1
Jan mf6465
Groter kotteren en een bus in zetten.
bert8210
@Jan mf6465 idd, maar daarvoor moet ze weg.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kuhn Frees ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!