Foto van een Case IH Steiger 470 met Kverneland 12 schaar ploeg. Gister is het voorjaar hier echt begonnen. Mestrijden is 1 februari al begonnen, maar vanaf gister is ook het Kali strooien, mest stroo

Case IH Steiger 470

+1
DaanLek
Foto van een Case IH Steiger 470 met Kverneland 12 schaar ploeg.

Gister is het voorjaar hier echt begonnen. Mestrijden is 1 februari al begonnen, maar vanaf gister is ook het Kali strooien, mest strooien, vloeibare kunstmest spuiten en ploegen weer begonnen.

Reacties

+1
Beste trekker er voor hoeveel bunder leg je plat?
+1
DaanLek
@johndeere6910forever Zo rond de 40/50 hectare per dag ongeveer, vind persoonlijk kopeinden ploegen met dit spul vrij veel tijd kosten. Moet je wel een paar keer gedaan hebben voor je er handigheid in hebt
MaxxuM4ever
@DaanLek kan het uit om daar een aparte ploeg combinatie voor aan te houden met een ploeg in de hef of kost dat ongeveer evenveel tijd met eenzelfde resultaat?
Gelukkig heb je meststoffen om te verstrooien, zullen vast collega’s zijn waar de schuur nog leeg is en het maar afwachten is of de kunstmest geleverd kan worden
+1
2850Johndeere6R
Heb je ook foto's van de hele ploeg combinatie? Dat zal een machtig plaatje zijn👌
+1
DaanLek
@2850Johndeere6R Jazeker, die heb ik 2 jaar geleden al eens geplaatst. Maar zal vandaag nog wel wat nieuwe foto’s maken!
2850Johndeere6R
@DaanLek Dank je, kan altijd er genieten van dat grote materiaal daar in de landen waar er ruimte voor is.
+1
DaanLek
@2850Johndeere6R Ja op deze locatie percelen van 40 tot 96 hectare dus daar heb je wel de ruimte haha
+1
rommert14
Mooie baan heb je 👌
+1
catfan55
Mooi werk Daan! Hebben jullie nog een nieuw maiszaaier gekocht?
DaanLek
@catfan55 Nee dat is nog even uitgesteld. Ze waren nog niet zo enthousiast over de zaaimachines met Centre fill en schijnt dat Gaspardo dit jaar of volgend jaar met een nieuwe komt en ze zijn nogal groot met die dealer dus goede kans dat er zo een komt dan.. Ben benieuwd of dat een beetje kwaliteit is of niet.

We hebben de huidige 2 in ieder geval weer opgeknapt van de winter dat ze er weer een jaartje tegenaan kunnen!
catfan55
@DaanLek hier net zo, we doen nog mooi een jaartje door met wat we hebben.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Steiger 470 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!