Hier zie je Loon-grondverzetbedrijf Doornewaard (Oosterwolde GLD) × met een Agrifac Condor 2.. Foto is geplaatst door RiK H op 09-03-2022 om 18:57:14, met 15 reacties.

Agrifac Condor

RiK H
Hier zie je Loon-grondverzetbedrijf Doornewaard (Oosterwolde GLD) × met een Agrifac Condor 2.

Reacties

arjanvw
Kunstmest spuiten?
RiK H
@arjanvw klopt
arjanvw
@RiK H wat voor soort spuit je hier? Wordt het bij jullie veel gedaan? Op gras zie je het hier bij bijna niet, een enkeling laat het doen met de spaakwiel.
RiK H
@arjanvw power Basic van Van Ieperen, word hier in de buurt opzich wel veel gedaan met spuit.
arjanvw
@RiK H dat is wel een mooie meststof. Heb ik vorig jaar ook een snede mee gedaan. Wilde dat nu ook, maar was me wat te duur vergeleken met vergelijkbare korrel vorm.
Valtrapowerr
@arjanvw nog duurder 🙈🙈
+1
RiK H
@Valtrapowerr beter duur dan niet te koop 😋
Valtrapowerr
@RiK H Ja dat zeiden we zelf ook wel eens maar nu gaat het wel heel hard. Al die vertegenwoordigers zeggen de hele dag niks anders 🙈
arjanvw
Valtrapowerr
@arjanvw wij hebben de kas voor €55 in silo🙈
arjanvw
@Valtrapowerr Hangt heel erg vanaf wanneer je besteld hebt. Heb vorig jaar herfst de silo's vol laten blazen voor 28,60. In januari NTS 57,50 en Novurea (38%N en 18% So3) 75,00 in BB. Hoorde gisteren dat iemand wat bij wilde bestellen, maar er niks was bij zijn leverancier.
+1
Valtrapowerr
@arjanvw Klopt, wij konden bij onze voer leverancier ook voor ruim €30 kopen maar dachten dat het wat paniek was zo vroeg in oktober. Niet dus 🙈 maar nu bij de kunstmest leverancier, prijs van beide was in januari gelijk maar gelukkig zit de silo vol en hebben we vloeibaar ook ingekocht.
Lars Bekhuis
Mooie werk weer te pakken rik
RiK H
@Lars Bekhuis ik gelukkig niet, collega. 😋

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Agrifac Condor ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!