Foto van een Ljungby Maskin L15. Vandaag is de nieuwe voer shovel geleverd samen met een extra hoogkiepbak. Hoogkiepbakken gebruiken we bij mest en gescheiden mest laden. Shovel is niet echt de mooist

Ljungby Maskin L15

+3
DaanLek
Foto van een Ljungby Maskin L15. Vandaag is de nieuwe voer shovel geleverd samen met een extra hoogkiepbak. Hoogkiepbakken gebruiken we bij mest en gescheiden mest laden.

Shovel is niet echt de mooiste om te zien, maar vanuit de cabine een hoop zicht en comfort. Deze vervangt de Volvo L90F met ruim 30.000 uur in 10 jaar, die mag het bij ons wat rustiger aan gaan doen.

Reacties

+2
deJong
Zo dikke shovel👍
+1
deufi
Op een afstand ziet hij er anders nog prima uit!
+2
arjanvw
Ze zien er idd niet echt modern uit aan de buitenkant, maar schijnen wel super machines te zijn! Veel succes ermee! Waarom niet weer voor een Volvo gegaan? Met die uren heeft hij zich toch wel aardig bewezen, of teveel storingen mee gehad?
+3
deufi
@arjanvw ljungy schijnt een sterk verbeterde Volvo te zijn.
+1
arjanvw
@deufi en enorm vermogen onder de kap!
+3
DaanLek
@arjanvw We hebben nu 3 Volvo‘s en deze dan. Deze en de oude voer shovel hebben beide verlengde laadarm wat makkelijker is ivm de voerwagen.

Zijn op zoek gegaan naar een ander merk vanwege de slechte service hier in de buurt van Volvo. Die laten je te vaak in de steek en goede monteurs zijn schaars.

In Wagenborgen rijden ze ook sinds een paar jaar Ljungby en bevalt erg goed. Schijnt toch wel even een stuk beter te zijn dan Volvo in deze klasse.
+1
2850Johndeere6R
Poah machientje hoor hé! heel veel succes met deze onverwoestbare kolos!
+1
catfan55
Prachtige shovel Daan! Ze zien er wat “ouderwets” uit maar ik vond het altijd verschrikkelijk fijne shovels. Lopen wel een stapje voor op Volvo qua kracht vond ik.

Gekocht in NL bij Jaap Tempel?
+2
DaanLek
@catfan55 Ja wij zijn er ook blij mee dat er voor Ljungby is gekozen! Vanuit Nederland alleen maar goede dingen over gehoord. Komt via Jan Tempel inderdaad.
+2
WaterDeutzer
Goeie keuze. Jij gaat je Volvo heel snel vergeten. En: design is smaak en die kunnen verschillen. Ik vind ze machtig!
+1
schluterman
Prachtige shovel hier ga je veel schik mee hebben
rommert14
Nou nou nou wat een negativiteit over Volvo 😢
catfan55
@rommert14 haha 😂 jij weet als geen ander dat Volvo mooie shovels maakt, dat wordt hier ook de volgende (om Ljumby niet te koop is in Canada 😜)
rommert14
@catfan55 Ik snap wel dat @DaanLek zegt dar de service slecht is, is hier ook zo. Heb Volvo wel eens gebeld maar is een groot gedonder allemaal. Maar hier wordt Volvo veel verkocht door handelaren en onderhouden door merkloze bedrijven en dat loopt super.
+1
catfan55
@rommert14 een merk valt of staat door de dealer. En ik snap niet goed waarom het merk dat zelf niet door heeft, dat is hier zo het verhaal met Claas. Goed product maar waardeloze dealers en dat kost ze hard klanten 🤷🏻‍♂️ Zijn heel wat farmers in de buurt die 3-5 jaar terug naar Lexion geswitched zijn van deere of case en 75% daarvan is inmiddels weer terug bij het oude merk door slechte service, heeft niet zo zeer te maken met de machine maar vooral de dealer

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ljungby Maskin L15 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!