Foto van een John Deere 6130R met Imants krukasspit machine op demo. Wij waren erg benieuwd hoe het is om met een spitmachine te werken. De spitmachine is geprobeerd op zware klei. De diepte van het s

John Deere 6130R

+1
Roeldeutzdx
Foto van een John Deere 6130R met Imants krukasspit machine op demo.

Wij waren erg benieuwd hoe het is om met een spitmachine te werken. De spitmachine is geprobeerd op zware klei. De diepte van het spitten was 25 cm. De dieselverbruik was 25 l in het uur. Wij vonden de machine zuiniger dan een ploeg. En je hebt geen slip meer. Het nadeel is dat er veel smeernippels op de machines zitten.

Reacties

angelo-nabben
Wat is meer vetnippels?
+1
Roeldeutzdx
@angelo-nabben er zitten wel 36 vetnippels op..
+1
JD 6430 The Best
@Roeldeutzdx kan ook wel een automatisch smeersysteem op geloof ik. Niet bang dat die klei nu te veel uitdroogt met deze oostenwind?
+1
Roeldeutzdx
@JD 6430 The Best ja klopt. Wel aardige dikke brokken wat er achter uit komt… wij hadden de boer geadviseerd om over 3 dagen de kopegg d’r over heen te trekken.
angelo-nabben
@Roeldeutzdx dat is er veel je zou denken dat er maar 2 draaiende assen in zitten.
+1
2850Johndeere6R
Dikke combinatie hoor

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6130R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!