Zetor 5011.0  de toevoering 0 stond voor zonder cabine, meestal werden deze modellen verkocht met cabine, wij hebben er +/- een 8 tal geleverd in cabrio uitvoering.  Toch zijn deze modellen nog altijd

Zetor 5011

+6
Rietman
Zetor 5011.0 de toevoering 0 stond voor zonder cabine, meestal werden deze modellen verkocht met cabine, wij hebben er +/- een 8 tal geleverd in cabrio uitvoering. Toch zijn deze modellen nog altijd gevraagd bij boer en liefhebber.

Reacties

a3vandiejen
Vind ze ook mooi om te zien, bij ons vroeger een boer met een sirocco erop.
+1
stijn-de-bock
Mooie foto van een mooie tractor.
+3
yoohan
Ja ik vind dit ook wel een mooie trekker om te zien. Zal ook nog wel in de categorie oerdegelijk vallen, houd ik sowieso wel van.
+1
Albert Peters
Mooie foto
+2
arnold-arentze
Mijn vader heeft vroeger ook een 5011 gehad met cabine. Was een hele luxe met een fijne bijrijders stoel een goede verwarming. In mijn jeugd nog heel wat uurtjes mee gereden

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor 5011 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!