Case International 956 XL, kwam zojuist tijdens de schaft langs fluiten... Foto is geplaatst door CoenNijenhuis op 15-03-2022 om 10:01:15, met 11 reacties.

Case International 956 XL

+2
CoenNijenhuis
Case International 956 XL, kwam zojuist tijdens de schaft langs fluiten..

Reacties

+2
radium45
Hier kwam net een hagelnieuwe Hooby wielkraan langsfluiten, strak in de Dusseldorp menie maar kon ze snel geen naam lezen.
velsje
@radium45 Das volgens mij hun eigen, van de firma..
radium45
@velsje Dat zou kunnen, maar wat een lelijke kleur had dat ding.
Wimariete
Is dat in Ruurlo Coen?
+1
CoenNijenhuis
@Wimariete Nee in Zieuwent.
+1
Wimariete
@CoenNijenhuis Dit is waarschijnlijk die kippen boer uit Zieuwent of Lievelde. Die verwarmd de schuren op snippers, en hakseld zoveel mogelijk zelf.
+1
CoenNijenhuis
@Wimariete Dat kan wel eens kloppen ja., heb jij al het snipperwerk er al door?
+1
Wimariete
@CoenNijenhuis Nee nog niet. Komende weken loopt het nog door.
+1
remco rooks
@Wimariete weet wel dat er hier in Zieuwent een varkensboer is die zelf een snippercombi heeft met een 956. is ook wel eens bij ons geweest. Schuren van die varkensboer staan zelfs op deze foto. al zit er zeker ook een kippenboer die de schuren verwarmd met snippers
+1
Wimariete
@remco rooks oké, kan beide dus zijn. Ik weet alleen dat ik ooit een snoei en snipperklus bij een landgoed in Ruurlo misliep omdat een kippenboer uit Zieuwend of Lievelde alles gratis voor de snippers deed.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 956 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!