Foto van een Case pulling tractor op Racing Expo 2011.. Foto is geplaatst door Alex Miedema op 21-03-2022 om 14:16:43, met 7 reacties.

Case Onbekend

+1
Alex Miedema
Foto van een Case pulling tractor op Racing Expo 2011.

Reacties

+1
RVM
Wat was dit toch een mooie ding om te zien. Jammer dat het technisch niet wilde.
Fendttrisixfan
@RVM deze bestaat niet meer? Nooit eerder gezien in ieder geval...
+3
RVM
@Fendttrisixfan deze trekker ( White Crow ) in deze vorm bestaat niet meer. Tot ca 2008/2009 reed deze met de originele achterbrug in de prostock. Toen is er een componententrekker van gemaakt met een nieuwe, iets andere kap. ( de oude trekker rijdt nu nog altijd als White Shadow in de 4,5 supersport ). Door motorproblemen in de trekker zoals op foto een paar jaar na 2011 omgebouwd tot light superstock op methanol. Dit was ook geen succes. Op dit moment worden delen van de trekker op de foto gebruikt in een nieuwbouw van een nieuw team in de 4,5 supersport. Het White Crow Team is een andere weg ingeslagen en rijdt nu met een teruggeliterde V8 Caterpillar in de light superstock onder de naam Ruff Stuff:

m.facebook.com/ruffstuffpulling/?__tn__=C-R
GROENEDEERE
@RVM
In de begin jaren voordat de componenten toegestaan werden reed hij wel de sterren van de hemel.
RVM
@GROENEDEERE zeker wel
@Fendttrisixfan

Eerste prostock versie:

2e prostock versie:

De eerste omgebouwd naar supersport:

De 2e omgebouwd naar light superstock:
steyrlanzboy
Mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Case ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!