Foto van een Claas Xerion 4500 met 30m3 Kaweco zwanenhalstank en 18m Bomech bemester. Ploeg gelijk achter het mestrijden aan, daarna wordt er zomergerst gezaaid en gelijk daarna suikerbieten gezaaid.

Claas Xerion 4500

+1
DaanLek
Foto van een Claas Xerion 4500 met 30m3 Kaweco zwanenhalstank en 18m Bomech bemester.

Ploeg gelijk achter het mestrijden aan, daarna wordt er zomergerst gezaaid en gelijk daarna suikerbieten gezaaid. Prachtig weer ervoor!

Reacties

MaxxuM4ever
Dit vind ik een mooier systeem dan in Nederland gangbaar met handmatig laag
Bij de grond de zuigslang aankoppelen. Mooi vanuit de cabine de zuigarm op de rubber koppeling drukken en zuigen maar of heeft het ook nadelen? Het lijkt me wat meer energie te kosten of valt dat mee?
DaanLek
@MaxxuM4ever Dit is een super systeem inderdaad. Zie je eigenlijk alleen maar hier. Enige nadeel is dat het extra gewicht is, maar capaciteit en comfort schiet er wel door omhoog.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Xerion 4500 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!