Voor de keuring in België hebben we de trekker afgelopen weekend op 2m55 gezet. Er is nog 5cm vrije ruimte tussen het spatbord en de wang van de band.

International 5288

+8
Mdbm
Voor de keuring in België hebben we de trekker afgelopen weekend op 2m55 gezet. Er is nog 5cm vrije ruimte tussen het spatbord en de wang van de band.

Reacties

+4
MF 2725
5 cm, da's genoeg.
Ik heb 3 cm. met 800's achterop.
+1
StevenBomers
Mogen trekkers in België maar 2.55m breed zijn?
+1
StevenBomers
@johndeere 2650 vreemde regel. Zullen veel nieuwe trekkers niet eens aan kunnen voldoen lijkt me
+1
KlaasM
@johndeere 2650 900 banden zijn dan ook geen optie? Of kun je ontheffing krijgen?
+2
Mdbm
@KlaasM @StevenBomers Voor landbouwdoeleinden (rode nummerplaat) mag je wel tot 3m gaan, maar als er dan een grondkar achter hangt mag hij enkel de weg op als hij 2m55 is.
+2
Jeroen 86
@StevenBomers dat hangt er een beetje vanaf wasr in belgie denk ik.
Mijne NH T7.270 staat 2m60 breedt en is vorig jaar zo gekeurd. Onze Deutz ttv 7210 staat zelfs 2m72 en is ook zo gekeurd.
+3
draaipiet
Lekker kontje, staat hem goed
+1
RVM
Zet je m na de keuring weer terug? Dit zal de stuuruitslag weinig goed hebben gedaan of valt het mee?
+1
Mdbm
@RVM Ik heb er nog niet echt veel mee gereden, maar hij is nog wel verrassend wendbaar. Na de keuring zet ik hem een 4-tal centimeter aan beide kanten breder. Dan loopt hij nog steeds mooi voor de haakarm, maar oogt hij toch terug wat stoerder.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 5288 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!