Foto van een Same Saturno 80 was iets stuk aan de klauwbekapbox en hieraan zit een aanpik voor de trekker. Even naar de buurman om te lassen en gelijk even op het dak om een duivennest uit te prikken

Same Saturno 80

+3
BEboer
Foto van een Same Saturno 80 was iets stuk aan de klauwbekapbox en hieraan zit een aanpik voor de trekker. Even naar de buurman om te lassen en gelijk even op het dak om een duivennest uit te prikken 😂

Reacties

+2
a3vandiejen
De Saturno is overal goed voor...niet benauwd om over de roosters te rijden?..Zag pas dat er ergens koeien doorheen gezakt waren.
+1
BEboer
@a3vandiejen ik haat het maar deze roosters kunnen normaal 5ton aslast hebben maar als er 1 opkomt is het deze
a3vandiejen
@BEboer Ja begrijp het.😃👍
+1
BEboer
@a3vandiejen anderzijds een minishovel heeft volgens mij meer piekbelasting op de roosters. En als alle koeien id wachtruimte staan is het toch ook veel gewicht op de roosters.
a3vandiejen
@BEboer Zeker waar, onderschat de koeien niet die bij elkaar staan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Saturno 80 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!