Foto van een Massey Ferguson 35 De bietenkop silo vullen.met de achterlader .Ik heb geen idee welk merk die achterlader was. Hij was blauw , ik heb hem nooit in werking gezien .

Massey Ferguson 35 X

+7
David Bakker
Foto van een Massey Ferguson 35 De bietenkop silo vullen.met de achterlader .
Ik heb geen idee welk merk die achterlader was.
Hij was blauw , ik heb hem nooit in werking gezien .

Reacties

+5
a3vandiejen
Machtig mooi, zo heb ik ontelbaar veel mest geladen in de zeventiger jaren.
+6
jehan
@a3vandiejen ja en maar heen en weer rijden met die achterlader ..moest het wel mooi vlak zijn ander was de helft er af voor je boven de strooier stond
+3
a3vandiejen
@jehan Ja klopt,😁...maar daar hadden ze al een betonnen plaat
+2
langeslagdiesel
@a3vandiejen en kluiten terug gekopt / ontweken die bij het terug slaan van de vork recht omhoog werden gelanceerd. Maar alles beter dan laden met de vork.
+1
a3vandiejen
@langeslagdiesel Ja precies. 😅
+2
jehan
@langeslagdiesel hahah ja ook dat ja ..dat terug kiepen van de vork ..mn vader heeft me geleert om de vork zolaag mogelijk op de strooier te kiepen ..eerste keer dat ik dat mocht ging het al fouit want hij stond net aan de kant van de strooier waar de kluiten heen gegooid werden tijdens het kiepen van de vork ..
draaipiet
Wifo maakte zulke laders en daar heb ik ook wel mee gewerkt. Maar ik dacht dat een Wifo een ander hefframe had maar het kan ook een ander model zijn??

Of het merk te achterhalen is ? Het is in ieder geval een schitterende foto

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 35 X ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!