Fendt Favorit 916 met Kuhn FC10030Den Kuhn FC 3525F. Foto is geplaatst door Knikkert op 27-03-2022 om 11:27:26, met 15 reacties.

Fendt 916

+1
Knikkert
Fendt Favorit 916 met Kuhn FC10030Den Kuhn FC 3525F

Reacties

+4
Fendt926Driver
Poe netjes. Daar kan die de pk s wel op kwijt.
Knikkert
@Fendt926Driver Ja, met de standaard 170 pk die ze hebben zal ie het wel moeilijk krijgen om er nog een beetje snelheid in te houden.
+2
B - W
Wat zal die vrolijk fluiten zeg 😂💪💯
+1
Knikkert
@B - W Nu alleen aangebouwd om onderhoud te plegen, maar hopelijk nog een keer maaien dit jaar met deze ertussen. Dan zal ie best fluiten 👌👌💪💪
+2
Rondeutz06
Wat een mooi spul, helemaal klaar voor de strijd
+1
josje
Ik hoop dat je veel plezier van die maaiers krijgt. Wij hebben er veel en veelste veel mee gehad en hebben ze pas na 4 seizoenen opgeruimd.
johndeere6230
@josje

Zoals? Op werk de 6 m set ook na 4 seizoenen opgeruimd, die hadden de beste tijd ook gehad toen 😅
josje
@johndeere6230 hydrauliek slangen, lager elementen van de schijven. Lagers in de haaksekast achtermaaier, de breekbout patroon van de kneuzer was een klote systeem, en de lagers van centrale as van kneuzer door die aandrijfkast heen.
Mesje die je niet om kon draaien, ka kon wel maar dan was het maaibeeld niet mooi.
johndeere6230
@josje

Dat is wel een heel lijstje zo ja, schijnen ook lang niet zo goed te zijn dan die oude, die eerste maaiers met deze bok.
jonathan12
@johndeere6230 4 al?? Hoeveel maai je dan per jaar?? Onze triple heeft er al 12 seizoenen opzitten
johndeere6230
@jonathan12

Zal her niet precies weten, ongemerkt nog wel een stukje, maar hoop boeren maaien ook wel zelf, voornaamste reden van weg doen is dat ze naar een triple wilde en ze niet netjes maaide, zeker toen ze zagen dat die achtermaaier begon te scheuren
Knikkert
@josje Hebben nu 5 jaar met deze combinatie gemaaid zonder echt grote problemen. Hebben nu wel lager van een maaischijf kapot en paar andere kleine dingen.
timo-brandsema
Mooi spul 💪💪💪💪
Met die wielgewichten zou je hier de maaier niet eens aan hoeven te zetten. Verdichten is geen kunst zeg maar.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 916 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!