Foto van een Lely KunstmeststrooierNa het strooien moet je de boel schoonmakenDeze strooier is in '85 in geruild voor een nieuwe Lely Centerliner . Die dienst deed tot 2003 toen het bedrijf werd beëi

Lely Kunstmeststrooier

+7
David Bakker
Foto van een Lely Kunstmeststrooier
Na het strooien moet je de boel schoonmaken
Deze strooier is in '85 in geruild voor een nieuwe Lely Centerliner . Die dienst deed tot 2003 toen het bedrijf werd beëindigd .
De reden van inruil was onder andere dat het strooibeeld niet goed meer was .
Hij was wat krom getrokken door de wagens kunstmest die er achterhingen

Reacties

+1
Rondeutz06
Mooie lely strooier ,ik heb zo een zelfde gehad. Er konden 6 zakken in.
+1
BuvaM
@Rondeutz06 Met opzetrand een paar zakken meer, maar toen kwam de kunstmest uit de bulk en hoefden we niet meer de plastic zakken op te ruimen, behalve de veraf gelegen percelen.
@David Bakker kromtrekken heb ik nooit gecontroleerd, kwam niet in mij op, had ik moeten doen en er vermoedelijk ook weleens ontdekt.
David Bakker
@BuvaM mijn vader heeft er ook nog een opzet rand voor gemaakt destijds . Iets van 20 cm. Of zo

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lely Kunstmeststrooier ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!