18 maart 2022 Foto van een New Holland TM 135 met Doggen neuswiel, Steketee grondverkruimelaar en Steketee maxisprint. Nog even het bietenland klaarleggen. Het ligt in 1x goed genoeg voor bieten. Prim

New Holland TM 135

+3
PieterA
18 maart 2022 Foto van een New Holland TM 135 met Doggen neuswiel, Steketee grondverkruimelaar en Steketee maxisprint.

Nog even het bietenland klaarleggen. Het ligt in 1x goed genoeg voor bieten. Prima spul dat Steketee!

Achterbanden staan op 0,4 en de voorbanden op 0,5. De voorbanden zouden ook op 0,4 mogen, maar dan moet je de bochten goed met beleid doen (beetje bijremmen) en dat lukt niet iedereen. Hier zat nog goed vocht in de grond.

Reacties

+7
PieterA
De achterkant.

(klik om te vergroten)

New Holland TM 135 met Steketee grondverkruimelaar en Steketee maxisprint
+1
Ritchie
Ik vind het ongelofelijk hoe precies jullie zijn, verschil tussen 0,4 of 0,5 bar pfoe. Dan zou ik niks gedaan krijgen op een dag.. 😉
+3
PieterA
@Ritchie Ja, dat is inderdaad wel een dingetje. Ik probeer in de winter een beetje pietluttig te zijn op het onderhoud, zodat je in het seizoen niet te veel miserie tegenkomt.
+1
BuvaM
Mooie foto en prachtige informatie.
Ik blijf het indrukwekkend vinden hoe precies jullie te werk gaan.
+3
Massey 2705
Ik leer elke keer wat van jouw foto,s ....!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TM 135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!