Foto van een John Deere 5125R. Heftruck was net te kort om strooier te vullen. Lepels maar omgedraaid. Eerste keer uit bigbag strooien. Voor ons niet ideaal eant kan maar 1 van 500kg in de strooier. D

John Deere 5125R

+3
JoramH
Foto van een John Deere 5125R. Heftruck was net te kort om strooier te vullen. Lepels maar omgedraaid. Eerste keer uit bigbag strooien. Voor ons niet ideaal eant kan maar 1 van 500kg in de strooier. Durf geen 1000 in de strooier te doen, is te duur om over straat te gooien, dan maar vaker rijden.

Reacties

+2
mf 6150
De zak heeft een mooie bijpassende kleur met deze prijzen😂
T60401
Tweede zak kun je er boven houden en dan kruislings open snijden aan de onderkant. De flappen trek je naar buiten. vervolgens zet je de bigbag gewoon op de strooier. en ga je kunstmest strooien. Bigbag loopt mooi van binnenuit leeg. Een kluiten rooster in de strooier is wel aan te raden. Weet je zeker dat de bigbag niet onderin komt.
JoramH
@T60401 Als kunstmest de prijzen had van vorig jaar had ik dat wel geprobeerd, ik hoef niet zover te rijden dus rij voor de zekerheid liever even een keer extra naar de loods. Heb ze nu zo leeg en percelen niet ver weg liggen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 5125R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!