Bloemenmengsels en wat gras zaaien in door ons nieuw aangelegd natuurgebied. Einde van klus is nabij. Moeten nog div. Bruggen en aanlegsteigers gemaakt worden en dan nog laatste velden afwerken en inz

Mc-Cormick Onbekend

+2
wart
Bloemenmengsels en wat gras zaaien in door ons nieuw aangelegd natuurgebied. Einde van klus is nabij. Moeten nog div. Bruggen en aanlegsteigers gemaakt worden en dan nog laatste velden afwerken en inzaaien

Reacties

+2
wart
Op de achtergrond zie je de Case Optum 250 met zaaimachine de grote vlakken inzaaien. De Cormick is om de dijkjes tussen de bomen enz. te zaaien. Cormick hebben we nu 2 1/2 jaar, zit frees kilverbakje en zaaimachine bij. Word niet heel veel gebruikt maar gemakkelijk om te hebben.
CoenNijenhuis
@wart Leuke combi, bevalt de APV zaaimachine goed?
+10
Pieter Buren
8 maand bezig geweest. En nu heb je percelen met bochtige sloten, bloemetjes met gras i.p.v. gras met bloemetjes en een berg diesel verstookt met grondrijden. Blijf het apart vinden met welke ideeën mensen soms komen onder het mom van 'natuur'.
+1
sallander
@Pieter Buren volgens mij ben je zo gewoon aan t tuinieren
wart
@Pieter Buren Snap je "frustratie" hoor maar het is nou eenmaal werk. Het agrarische werk op deze percelen stopt dus op deze manier toch weer werk aan.
Pieter Buren
@wart ja jullie hebben er mooi wat werk van gehad. Benieuwd hoe het er over 10 jaar uitziet.
Het gaat dit natuurgebied eigenlijk heten?
Loeideutz
@Pieter Buren @sallander Het vreemde aan de natuur in Nederland dat die door de mens wordt bij gehouden. Zoals die mens dat wil. Weinig tot niks natuurlijks aan. Gewoon tuinieren opeen ander niveau. En voor de fotodeler hierboven is get gewoon een manier om een inkomen te verdienen. En die groep is groeiende.
Pieter Buren
@Loeideutz je zegt wel dat het bij wordt gehouden, maar dat gebeurt steeds minder. Totdat het uit de hand loopt met de dieren of de begroeiing. En dan moet ineens bijna alles afgeschoten of gekapt worden.
+1
Loeideutz
@Pieter Buren Ik had bijgehouden misschien tussen aanhalingstekens moeten zetten. Jouw aanvulling geeft aan wat ik bedoel met tuinieren op een ander niveau.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Mc-Cormick ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!