Hier zie je Landschapsbeheer Smit (Lisse) × met een Valtra A95. En een gehuurde mengele 430. Foto is geplaatst door valmet 605 op 03-04-2022 om 19:52:39, met 9 reacties.

Valtra A95

+3
valmet 605
Hier zie je Landschapsbeheer Smit (Lisse) × met een Valtra A95. En een gehuurde mengele 430

Reacties

+1
Wimariete
Mooie combinatie.
+1
CoenNijenhuis
@valmet 605 met zo’n wagen raapten wij eerder op de golfbaan de natuurstukken op., gaat ook prima zonder messen en er past best wat in.
+1
valmet 605
@CoenNijenhuis die vrat ook alles op. Een paar keer ging de trekker aardig terug in toeren en zag je de wagen vol gaan.
+1
radium45
@valmet 605 dat is een leuk trekkertje Christiaan.
+1
valmet 605
@radium45 zeker een leuk trekkertje. De maat past ook super in het werk. Niet onbelangrijk hij is sterk zat.
+2
1046
Leuk setje zo👌🏻👌🏻
+1
valmet 605
@1046 zeker alleen ik denk dat een ander type wagen beter gaat.
Loeideutz
Ik lees in een topic dat je een opraapwagen zoekt. Pas op dat je een wagen koopt die bij je pk’s past. Een te lichte wagen ga je overbelasten omdat de tractor het goed aan kan. Zeker met je landschapsbeheer raap je niet altijd alleen maar gras op. En verkijken daarbij niet alleen op de inhoud van de wagen. Veel merken hebben de invoer en aandrijving van de bodemketting hetzelfde bij meerdere inhoudsmaten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra A95 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!