Foto van een Deutz-Fahr Intrac 2004De mengwagen trekker even een dag vrij gegeven.  De laatste tijd liep er veel motorolie weg via de ontluchting van de versnellingsbak. Navraag bij de dealer leerde m

Deutz-Fahr Intrac 2004

+6
JoranK
Foto van een Deutz-Fahr Intrac 2004

De mengwagen trekker even een dag vrij gegeven. De laatste tijd liep er veel motorolie weg via de ontluchting van de versnellingsbak. Navraag bij de dealer leerde mij dat de ontluchting van de hydroliek hier ook op zit en dus naar alle waarschijnlijkheid een lekke oliepomp de boosdoener was.

Oliepomp was inderdaad niet zo fris meer dus maar vernieuwd. Ook meteen een nieuwe tellerkabel gemonteerd. Daarnaast was 1 remcilinder lek en die wordt nog samen met de, door de vorige eigenaar afgedopte, remklauw van de vooras gereviseerd. Dan kan ie er weer ff tegen 👌

Reacties

+1
GerbertXL
Kun je zo de boel kantelen of moet je veel loshalen eerst?
JoranK
@GerbertXL De luchtinlaat even los en de uitlaat pak ik eraf. En dan draai je um zo omhoog. Dat is wel ideaal om er goed bij te kunnen aangezien er ook nog een draagarm van de motor los moet om de oliepomp te kunnnen demonteren.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Intrac 2004 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!