Foto van een International OnderdelenKnipperlicht relais. Blijft af en toe hangen (constant licht). Relais kapot? Iemand idee wat te doen? Zijn nieuw vrij duur, namelijk 150 euro.Knipperlicht

International Onderdelen

156 foto's van @Corne S

Corne S
Foto van een International Onderdelen

Knipperlicht relais. Blijft af en toe hangen (constant licht). Relais kapot? Iemand idee wat te doen? Zijn nieuw vrij duur, namelijk 150 euro.
Knipperlicht

Reacties

+1
remco rooks
Van wat voor type IH is dit? ik verander ze vaak naar een universele knipperlicht relai's van Bepco weet niet hoe duur ze zijn maar het werkt wel goed.
+1
Corne S
@remco rooks

44 serie in dit geval 744.. Maar denk dat ze ook in 856 zitten. In de oudere types werd het knipperlicht ook als remlicht achter gebruikt, daar werd een ander type relais gebruikt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International Onderdelen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!