Foto van een International OnderdelenKnipperlicht relais. Blijft af en toe hangen (constant licht). Relais kapot? Iemand idee wat te doen? Zijn nieuw vrij duur, namelijk 150 euro.Knipperlicht

International Onderdelen

Corne S
Foto van een International Onderdelen

Knipperlicht relais. Blijft af en toe hangen (constant licht). Relais kapot? Iemand idee wat te doen? Zijn nieuw vrij duur, namelijk 150 euro.
Knipperlicht

Reacties

Fendttrisixfan
Bestellen bij mij, kan hem al 30€ goedkoper leveren 😅
Jan mf6465
Kan je niet gewoon een universele zetten? Dat kost veel minder
Corne S
@Jan mf6465

Ik heb niet zoveel zin om de bedrading te vervangen. Ook zit er op het dashboard een functie dat je kunt zien of de aanhanger mee doet en dit is tevens de waarschuwingsfunctie.
+1
yoohan
@Corne S
Een universele kost denk 3 tientjes met vergelijkbare aansluitingen. C, c2 en c3 zijn de controlelampjes. Die hebben heel veel knipperrelais erop zitten. Zoeken naar 2+1+1 relais. Bedrading hoef je dan weinig aan te doen.
arnold-arentze
@yoohan @Corne S Heb je goed Johan heb er in de Panter ook een van 3of4 tientjes ingezet, (waarschuwing)lampjes van aanhanger 1 en aanhanger 2 werken prima 👍
Corne S
electronic-studio.com/Bosch-Relay-12VDC-033220610S…

Misschien zo'n relais erin solderen. Ik weet alleen niet of deze exact hetzelfde is. Heb niet voor niets een desoldeer / soldeerstation.
+4
JordyW
@Corne S
Ik had 2 jaar geleden hetzelfde probleem, zekering vloog erdoor als je knipperlicht aanzette, waarschuwingsknipperlicht werkte wel gewoon; conclusie relais gaar. Na wat zoekwerk met het Bosch onderdeelnummer kwam ik erachter dat dit relais ook o.a. in een Unimog 406 zit. Vandaar dat ik toen het relais bij een Duitse onderdelenhandelaar van MB heb besteld, kostte maar iets van 50 euro, is geen origineel Bosch, maar werkt nog steeds perfect, stekkeraansluiting past ook 1:1
Hieronder een link naar de webshop:
mogparts.de/de/unimog-ersatzteile-shop-details/…

Hopelijk heb je iets aan deze info

Mvg, Jordy
Roeldeutzdx
Massa wel goed?
basia
farmitoo.com/nl/technische-onderdelen/…...

Of google : knipperautomaat 7 polig

Hella 4 DZ 004 019-021

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International Onderdelen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!