Foto van een Eicher 777 PA. De gazon trein staat te popelen om aan het werk te gaan.  Nu moet het weer nog een beetje mee gaan werken.  Afgelopen  2 weken ongeveer 70 mm sneeuw en regen gehad.  Hopeli

Eicher 777 PA

+5
Wimariete
Foto van een Eicher 777 PA. De gazon trein staat te popelen om aan het werk te gaan. Nu moet het weer nog een beetje mee gaan werken. Afgelopen 2 weken ongeveer 70 mm sneeuw en regen gehad. Hopelijk blijft het nu even droog zodat we weer met onze werkzaamheden verder kunnen.

Reacties

+4
Fast Eddy
De kanjer caravaan.
+1
Wimariete
@Fast Eddy Dankje
+3
akkermopet
Alles bij de hand Wim! 👍🤠
+5
a3vandiejen
Mooie vracht zo Wim, van de week 3x nat thuis gekomen..voor de natuur prima, maar niet om te lijmen😅..ze geven aankomende week prima weer op...
+3
Fast Eddy
@a3vandiejen

Het is hier alweer nat genoeg. Mijn pomp die onderin de drainput zit was kapot. De nieuwe heeft gisteren een halve dag werk gehad om het water weg te krijgen.
+2
a3vandiejen
@Fast Eddy Ja er is zat gevallen Edwin.
+1
Wimariete
@a3vandiejen hopelijk kun je weer aan het lijmen Adrie. Anders loopt de bouw vertraging op.🥶
+2
RVM
@Wimariete ach in de bouw hebben ze geen planning, dat is wel het voordeel
+1
a3vandiejen
@RVM Dat denk jij misschien...niets is minder waar...veel lijmers die er mee stoppen, door te veel stress met de planning.
+1
a3vandiejen
@Wimariete 😅Ja toch elke dag een huisje gedaan om niet te ver achter te lopen, maar leuk is anders.
+2
RVM
Hier tot nu toe 70mm minder gehad sinds 1 januari dan een jaar geleden. Nu in een week tijd wel 39mm

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher 777 PA ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!