Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 610 vandaag weer begonnen met zomerstalvoeren 10 april 2022. Foto is geplaatst door Deutz-Fahr-Rijder op 10-04-2022 om 11:16:14, met 13 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron TTV 610

+1
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 610 vandaag weer begonnen met zomerstalvoeren 10 april 2022

Reacties

+1
J asper
Staat niks toch?
rickboer blija
@J asper bij ons staat er bijna te veel gras om te stalvoeren 🙈, hoop deze week ook los te kunnen
+1
Fendt612e
@rickboer blija jij zit toch op kleigrond?
Dacht dat t altijd iets later begon als zand
+1
rickboer blija
@Fendt612e idd klei, staat hier op de klei een stuk beter dan op het zand verderop in de provincie. Daarnaast beginnen we te stalvoeren op nieuw grasland welke zeer strak ervoor staat
+1
T60401
@J asper Jawel de frontmaaier maait toch wat af want er zit gemaaid gras aan de wielen van de opraapwagen. 😎
J asper
@T60401 Idd is ook zo😂🙈 Alleen jammer dat je op zo manier tegen de tijd dat je eerste snee kan maaien alles al hebt afgemaaid.
Herbert
@J asper ik wil hier morgen waarschijnlijk ook wel beginnen. Staat ook niet veel maar toch wel mooi een paar dagen de hoeveelheid vers gras opbouwen voordat ze naar buiten gaan
J asper
@Herbert Wat is niet veel, vindt hier op foto wel heel weinig staan. Als het mooi weer wordt en het gaat groeien beginnen we ook wel een keer. Maar staat gellukig ook meer als op deze foto🙈
+2
@J asper nee klopt, jullie hebben helemaal gelijk dat hier heel weinig staat. Maar daar door samenloop van omstandigheden zijn we hier begonnen.
1. Op een perceel klei op veen staat veel meer, maar daar kunnen we nu niet rijden door de regen van afgelopen week
2. Je moet altijd ergens te vroeg beginnen om een groeitrap te creëren
3. Dit perceel is met hemelvaart parkeerterrein voor de jaarmarkt in het dorp, dus dan kunnen we voor die tijd precies nog een snede stalvoeren was de gedachtegang.
Dus al met al hebben we ervoor gekozen hier te beginnen. En op de foto lijkt het nog minder dan in het echt eigenlijk.
+1
@Deutz-Fahr-Rijder ohhja en de voederbieten zijn nu zo goed als op, dus moesten we iets anders hebben om de koeien niet in een gat te laten vallen. Nu krijgen ze vers gras door het rantsoen (in de zomer alleen vers gras en mais) tot het gras in het najaar op is en dan krijgen ze weer voederbieten is de planning.
+1
Baltus_steyr
@J asper ik kan hier wel beginnen met stalvoeren hoor. staat al weer leuk wat!!!
+1
J asper
@Baltus_steyr Hier ook wel maar wacht eerst is tot het beetje door groeit en droog is. Maar staat ook een stuk meer als op deze foto.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron TTV 610 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!