Hakselen met een NH 1800 220 PK. Foto is geplaatst door thmtrader op 22-07-2008 om 17:01:54, met 18 reacties.

New Holland 1800

thmtrader
Hakselen met een NH 1800 220 PK

Reacties

thmtrader
1800 stond niet in de lijst, werd ook niet in NL verkocht deze kwam ook uit Duitsland.
MF6170
New holland?
MF6170
Oo sorry ik snap het al 😉 Was ff dom bezig 😛
thmtrader
Ja en in Duitsland is het Neu Niederland Ha Ha!
MF6170
Haha!
international533
Ik, arnaud en thmtrader hebben dit object verplaatst van Zelfrijders New Holland 1900 (Gras hakselen) naar Zelfrijders New Holland 1800 (Gras hakselen)
arnaud
Gaat dit ff beter dan oprapen ? 😛
thmtrader
In dit geval leverde de hakselaar een betere kwaliteit dan een snijwagen, kijk maar eens hoe de zode eronder weg kwam! Tegen het vermogen van zelfs zo'n kleine hakselaar kan geen snijwagen op!
arnaud
Duidelijk 😛

Mooi voorschot trouwens op die 1030, bevalt dat ??
thmtrader
Ook een THM product, werkt prima!
Shrekkie
Wat een reclame weer 😃
mcfjohan
Hahha.. wij kunnen met een strautman zeker zoveel doe als een hakselaar hoor.. kraak een taarup niet af zijn ook super wagens.. maar dat klopt ff niet helemaal..
husky
Ik denk dat een kaweco of veenhuiswagen die hakselaar er wel uit laadt en mischien die taarup ook nog wel of strautman,maargoed het gaat om het eindproduct en dat zal ongetwijfelt goed zijn.
thmtrader
Precies, dit was vorig jaar zeer lang en taai spul kun je ook met de snijwagen doen maar ik persoonlijk (en de opdrachtgever) vonden hakselen toch beter! Op het moment dat wij hier aan het hakselen waren werd er verderop geladen met een combi maar daar was de gang dan ook helemaal uit!
guus hiddink
Wij hakselen gras met een claas 870 is met een opraapwagen niet tegen te laden of je nu een taarup claas strautman of een veenhuis hebt jje kunt het gewoon vergeten
arnaud
Mag ook wel voor dat geld Guus. Opraapwagen is (Vaak) economisch intressanter
thmtrader
Mee eens snijwagen is simpelweg goedkoper, de afweging om toch te hakselen moet met het oog op het product genomen worden. Vind ik persoonlijk!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland 1800 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!