nog een mooie foto van de 1800 supermachine!. Foto is geplaatst door thmtrader op 22-07-2008 om 17:41:25, met 13 reacties.

New Holland 1800

thmtrader
Nog een mooie foto van de 1800 supermachine!

Reacties

thmtrader
Kon hem nog niet bij het juiste type plaatsen dus als jullie zo beleefd willen zijn verplaatsen maar!
Shrekkie
Ik, Shrekkie en thmtrader hebben dit object verplaatst van Zelfrijders New Holland 1900 (Gras hakselen) naar Zelfrijders New Holland 1800 (Gras hakselen)
Ik, FENDTfarmer en international533 hebben dit object verplaatst van Zelfrijders New Holland 1800 (Gras hakselen) naar Zelfrijders New Holland 1800 (Gras hakselen)
pekelderboer
Jah en wat is er anders aan??????
thmtrader
Dat de bereidheid groot is om aan mijn verzoek mee te werken! Dank u heren Dank u!
RKNIJBR
Alleen nu is de trekhaak er af
thmtrader
Klopt, vind het nog steeds jammer dat ie weg is, met sommige machines krijg je "iets".
Wel zuinig op dat ding zijn hoor dat is die zeker waard!
RKNIJBR
Oke ik zet er nog wat foto,s op ja ?
kknijbr
Ha Menno, ik heb laatst je hakselaar opgehaald, hoe moet je normaal gesproken die bek er afhalen? Pennen er uit en onderin, en dan haken er eraf, maar dan krijg je em er niet meer aan omdat de heffing niet laag genoeg wil, kun je het nog ff uitleggen?
groet, kluun
thmtrader
Dag Kluun, Zo doe je dat:Hefmechanisme omhoog, pennen van de bevestiging (onder) onder in het frame voor de hefarmen, hierdoor worden de veren uigeschakeld en werken de cilinders op de aankoppelbeugels. Nu kun je deze beugels omhoog en omlaag bewegen. Met bek eraan, dalen totdat de bek op de grond rust, haken los, niet vergeten de ketting! en klaar! Op de rechter zijkant van het frame zit een sticker die de werking uitlegt, lukt het niet dan even bellen suc6! groeten Menno
thmtrader
Kluun, ik heb nog een foto geplaatst die de positie van de pen aangeeft, moet links en rechts.
deutz110
Mooi ding

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland 1800 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!