De eerste aardappels weer in de grond zitten op het werk.. Foto is geplaatst door Case5130 op 13-04-2022 om 15:41:41, met 5 reacties.

Renault Ares 696 RZ

Case5130
De eerste aardappels weer in de grond zitten op het werk.

Reacties

+1
MaxxuM4ever
Een zesrijer zie je niet zoveel. Ik heb ze ooit alleen eerder bij de ambachtsheerlijkheid cromstrijen gezien, die hadden ook zulke brede frezen en loofklappers.
Waarom heb je voor deze breedte gekozen?
+2
Case5130
@MaxxuM4ever deze is niet van mij maar van mijn werkgever. Voornaamste reden is dat deze een grotere bunker heeft dan de oude 4-rijer. Op de percelen die rond de 1200m lang zijn kunnen we dan met een goed volle bunker een keer rond komen. Dat lukte eerst niet en moest je altijd aan beide kanten een kipper hebben. En daarbij schiet het met 6 rijen ook nog eens lekker op😎
MaxxuM4ever
@Case5130 aha rondkomen is zeker lekker en dan gelijk 4 rijen meer geplant mooi meegenomen. Als je redelijke percelen hebt is verzetten ook wel te doen zeker? En deze zijn qua aanschaf prijs een stuk vriendelijker dan een 4 rijer zeker?
Case5130
@MaxxuM4ever percelen zijn gemiddeld rond de 10 ha dus kun je mooi wat doen voor je de boel weer moet verzetten indd.

Aanschafprijs weet ik zo niet, deze is zo'n 3 jaar geleden 2e hands aanschaft, stond toen in de buurt te koop.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault Ares 696 RZ ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!